Samsung 55JU7500 4K UHD Smart 3D Curbat 138cm

Samsung 55JU7500 este unul dintre cele mai ieftine si comercializate televizoare Smart 3D curbate cu rezolutie Ultra HD, iar calitatea Samsung a fost dovedita deja de-a lungul timpului. Tehnologia Smart reprezinta viitorul, oferindu-ti toate functiile de baza la un click distanta, ceea ce inseamna maxim de confort si utilitate.

Pentru sarcini obisnuite precum browsing, retele de socializare, filme online, clipuri, muzica, skype, jocuri, acest Smart TV poate inlocui perfect un calculator, toate acestea devenind la indemana oricui datorita unei interfete foarte prietenoasa si anume bara de meniu Smart.

Si mai placut este faptul ca poti afisa meniul smart la baza ecranului fara a deranja emisiunea preferata, si poti comuta usor de pe o aplicatie pe un canal TV, iar apoi cand reveniti la aplicatie totul ramane salvat si continuati de unde ati ramas.
Samsung 55JU7500

Vezi aici pretul redus la Samsung 55JU7500

Spre exemplu puteti sa setati televizorul sa comute automat cand incepe emisiunea preferata, iar pana atunci urmariti un film pe internet, la ora inceperii emisiunii TV-ul pune pe pauza filmul si comuta automat pe postul respectiv, iar apoi veti putea oricand reveni la film exact din momentul cand a fost pus pe pauza.

Daca este sa vorbim despre design, din start cand ai in fata un televizor cu ecran curbat pare ca este venit de undeva din viitor. Fiecare element a fost foarte bine gandit, cum ar fi rama ingusta de nuanta gri sau piciorul de sustinere elegant, incat sa para suficient de discrete incat atentia noastra sa fie captata complet de ecran in momentul vizualizarii unui film.

Avand in vedere ca acest model “ascunde” sub acest design compact un sistem audio extrem de performant de 40W ce imbina tehnologii de ultima generatie printre care DTS, 3D Sound, Woofer, Dolby Digital Plus, as putea spune ca veti simti ca aveti propriul cinematograf in confortul locuintei.

Ecranul cu diagonala de 138 cm are o rezolutie de 3840 x 2160, adica de 4 ori mai mare decat Full HD. Chiar daca va ingrijoreaza faptul ca in momentul actual exista cel mult cateva canale care emit la rezolutie Full HD, tehnologia UHD de la Samsung reuseste sa transforme orice tip de semnal, aducandu-l la o calitate apropiata celui UHD. De asemenea sursele UHD sunt procesate si transformate la rezolutia 4K (4096 x 2160) superioara celei UHD.

Samsung 55JU7500 are 3 porturi USB puteti atasa un hard disc si un stick in acelasi timp, putand spre exemplu sa urmariti un film direct de pe aceste medii de stocare, si sa setati televizorul sa inregistreze emisiunile preferate, iar apoi oricand doriti le veti vizualiza de pe hard/stick.

Conectarea la internet se poate realiza atat cu cablu prin portul RJ-45 cat si wireless, care de asemenea poate fi folosit pentru a interconecta televizorul cu laptopul sau un telefon compatibil pentru a partaja continut sau chiar intregul ecran. Practic TV-ul poate fi folosit ca un ecran extern pentru aceste device-uri fara a fi nevoie de conectarea vreunui cablu. Acelasi lucru se poate face si prin intermediul celor 4 porturi HDMI, avantajul fiind transferul foarte rapid de informatie fara niciun delay care in cazul jocurilor unde conteaza orice diferenta minora.

Indiferent ca sunteti fan Samsung sau nu, alegand modelul 55JU7500, veti avea o experienta extrem de placuta si orice minus am cauta acestui televizor nu vom putea gasi.

Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

Leave a reply

10 + 8 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.