Samsung 75Q6FN Smart QLED 4K, 189 cm, gama de top

Samsung 75Q6FN

12.499,99lei 17.299,99lei


Samsung 75Q6FN este un televizor cu o diagonala de 189 cm, dotat cu rezolutia 4K Ultra HD, cu un design modern si atractiv, cu un cadru borderless de culoare argintie. Se va integra perfect in orice interior.

Design

Samsung 75Q6FN iti sublimeaza interiorul. Cu un design unic, televizorul nu a fost niciodata mai elegant. Noul mod Ambilent te va face sa uiti de ecran.

Astfel, televizorul QLED se afla in perfecta armonie cu interiorul tau. Pentru un spatiu epurat profita de sistemul de gestionare a cablurilor. Ascunde cu usurinta cablurile in suportul televizorului.

Imagine

Samsung 75Q6FN vine cu un nou Mode Ambilent care face sa dispara ecranul negru pentru a se integra mai bine in interiorul tau. Profita de o calitate exceptionala a imaginii si de culori care taie rasuflarea si de contraste profunde care te fac sa traiesti fiecare scena in parte ca si cum te-ai afla acolo.

Fie ca esti fan sport, al jocurilor video sau al filmelor/serialelor, televizoarele QLED cum este cel de fata iti ofera cea mai buna experienta de divertisment. In sfarsit un televizor care raspunde tuturor asteptarilor tale si care iti ofera o experienta de neegalat.

Gratie tehnologiei Quantum Dot televizorul tau capteaza lumina si restituie o paleta de culori de un realism incomparabil care nu se altereaza in timp. Tehnologia Qcontrast, oricare ar fi lumina ambienta, profita de toate detaliile imaginii gratie unui contrast incomparabil.

Tehnologia HDR 10+ permite analizarea fiecarei scene in parte pentru restituirea tuturor detaliilor. Utilizatorul profita astfel de imagini pure, de senzatii extrem de aproape de realitate atat in scenele mai intunecate cat si in scenele mai luminoase.

Experienta cinematografica este disponibila acum la tine acasa. Televizorul este dotat cu un procesor ultra performant care reproduce imagini de o fluiditate incomparabila, culori fidele realitatii.

Smart

Samsung 75Q6FN este dotat cu sistemul de operare Tizen OS. Vei obtine divertismentul mult mai repede, mai usor intr-un mod mai inteligent. Ai la dispozitie un asistent personal, un hub simplificat si o telecomanda pentru controlarea cu mai mare usurinta a dispozitivelor.

Smart Things este functia care iti transforma televizorul inteligent intr-un hub pentru toate dispozitivele smart din locuinta, de la frigider pana la telefonul mobil.

Sunet

Dezvoltand o putere sonora totala de 40W, difuzoarele integrate ale televizorului Samsung 75Q6FN precum si basul il vor face pe utilizator sa vibreze.

Decodorul DTS beneficiaza de un sistem de compresie mai putin puternic decat decodorul Dolby Digital Plus. Calitatea sonora este drept urmare mai aproape de semnalul original.

Concluzie

Samsung 75Q6FN este conceput ca sa dureze, din materiale de cea mai buna calitate. Fie ca va fi asezat intr-o incapere cu design minimalist, fie intr-o incapere clasica, Samsung 75Q6FN se va integra fara probleme.

Va completa experienta de vizionare a utilizatorului cu rafinament si eleganta. Modul Ambilent de ajuta sa obtii pata de culoare de care are nevoie incaperea. Totul, inclusiv cablul de alimentare se poate administra de un singur cablu, aproape invizibil. Un televizor care ofera cele mai puternice contraste de culori si o luminozitate excelenta.

9.8 Total Score
Samsung 75Q6FN

Samsung 75Q6FN este unul dintre cele mai performante televizoare oferind tehnologie de ultima generatie si calitate de top a imaginii.

Design
10
Imagine
10
Sunet
10
Smart
10
Preț
9
Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

Leave a reply

20 − 4 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.