Samsung HT-J4500 Home Cinema 5.1 cu player Blu-Ray, preț excelent – Review

Samsung HT-J4500 este un sistem Home Cinema 5.1 excelent având în vedere prețul accesibil al acestuia relativ la puterea, fidelitatea și funcțiile oferite. Acest sistem este perfect dacă aveți atât un televizor Non-Smart (veți vedea în curând de ce) cât și dacă sistemul audio încorporat al televizorului nu vă mulțumește.

Playerul Blu-Ray poate să redea conținut de pe medii optice precum CD/DVB, discuri Blu-Ray, dar și de pe internet, în acest sens având sistem de operare (Opera TV) cât și aplicații la fel ca un Smart TV.

Conectarea la internet se realizează prin portul LAN, și astfel puteți să vizualizați filme prin aplicația Netflix, ori să vă bucurați de conținutul imens al Youtube-ului. Există și modul Bluetooth pentru diferite tipuri de conexiuni.
Samsung HT-J4500

Click aici pentru preț – Samsung HT-J4500

De asemenea Samsung HT-J4500 are și port USB prin care puteți conecta un dispozitiv de stocare (stick sau hard) și să rulați filme, muzică, fotografii sau clipuri.

Caracteristicile audio sunt următoarele:
– puterea totală 500W
– tehnologii: DTS Digital Surround, DTS-HD Master Audio, DTS 96/24, Dolby Digital, Dolby Digital Plus, Dolby True HD

Conform producătorului dimensiunile fizice pentru sistem sunt următoarele:
– cele 5 difuzoare au 77 mm latura frontală și 108 mm înălțime
– boxa principală are 155 mm latura frontală și 300 mm înălțime
– playerul Blu-Ray are 430 mm latura frontală (lungime) , 55 mm înălțime și 224 mm în laterală (lățimea)

Samsung HT-J4500 oferă și anumite funcții speciale precum ARC (Audio Return Channel) cu numeroase avantaje precum folosirea telecomenzii televizorului pentru controlarea playerului și a volumului.

O altă funcție este DLNA prin care playerul poate să ruleze conținutul de pe un server media instalat pe un PC/laptop con sau de pe un hard disc conectat pe portul USB al routerului.

În concluzie Samsung HT-J4500 este un sistem complex ce asigură o experiență multimedia extrem de plăcută și vine cu un preț echilibrat.

Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

Leave a reply

5 × one =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.