Sharp 40UG7252E Smart UltraHD 4K, 102 cm, preț accesibil

Sharp 40UG7252E

1499,99lei 1999,99lei


Sharp 40UG7252E este un televizor Smart, cu o diagonala de 102 cm care te va insoti in viata de zi cu zi cu imaginile sale sublime si tehnologiile moderne. Un televizor care va revolutiona universul divertismentului propunand WiFi, DLNA si accesul la aplicatii multiple.

Design

Modern si elegant, Sharp 40UG7252E este un televizor inteligent care se integreaza de minune in orice interior insotit de ambianta sonora Harman Kardon. Un design slim cu picioare fine.

Rama din jurul ecranului este deosebit de subtire, suportul pentru masa fiind format din doua picioruse care necesita instalare individuala. Cu ajutorul unui suport special se poate monta cu usurinta pe perete. Un televizor subtire si usor, cantareste doar 8 kilograme.

Imagine

Sharp 40UG7252E ofera o calitate a imaginii exceptionala pentru o imersiune totala. Rezolutia 4K ofera detalii fine si imagini realiste. Tehnologia HDR asigura imagini in culori subtile si luminoase, pentru o experienta vizuala mai adevarata ca natura. Pentru o fluiditate exceptionala tehnologia Active Motion 400 preia fraiele – utilizatorul va profita de imagini mai clare si mai fluide chiar si in timpul unui film de actiune cand miscarile sunt mai rapide.

Smart

Datorita portalului Smart TV utilizatorul poate profita de ergonomia oferita de Aquos Net ++ sau la accesul gratuit la serviciile VOD. Datorita compatibilitatii DLNA si Miracast continutul poate fi partajat de pe smartphone sau de pe tableta cu deosebita usurinta, printr-o simpla glisare cu degetul.

Utilizatorul are posibilitatea de a conecta cardul CI+ oferit de furnizorul de cablu pentru a se putea bucura din plin de programele sale favorite. Poate controla, schimba si afla programul programelor de televiziune preferate si asta direct din telecomanda televizorului inteligent.

Sunet

Sharp 40UG7252E este dotat cu tehnologia Harman-Kardon pentru ca utilizatorul sa poata profita de un sunet de calitate si de o putere totala de 20W. In plus, cu DTS Studio Sound utilizatorul poate profita de un sunet surround virtual pentru o imersiune totala.

Sunetul emis este unul deosebit de performant datorita unor caracteristici superioare de sunet precum Equalizer sau Dolby Digital +. Experienta cinematografica este adusa la tine acasa datorita acestui televizor.

Concluzie

Sharp 40UG7252E este un televizor Smart ideal pentru o camera mai spatioasa, pentru un living modern sau un dormitor mare. Datorita rezolutiei 4K UHD imaginile afisate sunt clare si vii, naturale. Unghiul de vizualizare este unul excelent, din orice pozitie te-ai uita la televizor.

Asta datorita unui panou IPS de cea mai buna calitate. Un televizor construit din materiale de calitate, finisajele sunt printre cele mai bune. Sunetul este clar si echilibrat, distribuit in intreaga incapere datorita solutiei virtuale Tru Surround, utilizatorul poate beneficia de experienta cinematografica la el acasa.

Dispune de o gama dinamica pur si simplu superba, de o acuratete extraordinara si de o rata de distorsionare scazuta, sunetul umple pur si simplu camera. Playerul multimedia este integrat, conexiunea la internet se face prin intermediul WiFi sau conexiunile LAN sau CI+.

Consumul este foarte ok, de doar 90W, mai ales tinand seama de dimensiunea mare a ecranului, de 109 cm.

9.4 Total Score
Sharp 40UG7252E

Sharp 40UG7252E este o alternativa foarte buna la televizoarele scumpe, acesta avand o imagine clara, functionare fluenta si sunet suficient de puternic.

Design
9
Imagine
9
Sunet
9.5
Smart
9.5
Preț
10
Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

Leave a reply

fifteen + thirteen =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.