Sharp 43UI7552E Smart Ultra HD 4K, 109 cm, preț accesibil

Sharp 43UI7552E

1499,99lei 1999,99lei


Sharp 43UI7552E este un televizor cu o diagonala de 109 cm, 4K, Ultra HD, un televizor ce ofera o calitate a imaginii exceptionala. Un televizor cu un design modern si elegant totodata care se va integra de minune in orice interior, cu o rama subtire si neagra. Chiar daca Sharp nu este o marca atat de cunoscuta, in ultimii ani a revenit in forta devenind un concurent redutabil.

Design

Sharp 43UI7552E este un televizor inteligent care se mandreste cu un design elegant si modern, este o prezenta remarcabila in orice camera din locuinta. Un design extrem de subtire, un design nou si contemporan care va satisface si cele mai exigente cerinte.

Imagine

Sharp 43UI7552E ofera o dimensiune incredibila, cu cei 109 cm ai sai in diagonala. Acest televizor ofera un volum formelor si peisajelor, ofera imagini care taie rasuflarea.

Ultra High Definition HD va uimi pe oricine si il va surprinde pe utilizator prin calitatea contrastelor si a culorilor. Tehnologia 4K sau UHD este dotata cu o rezolutie de aproximativ 8 milioane de pixeli, de 4 ori mai mult decat in cazul unui televizor clasic Full HD.

O precizie care ofera imagini mai clare, mai realiste si care creeaza impresia de imersiune. Echipat cu tehnologia Direct LED, acest televizor permite reducerea profunzimii ecranului si reducerea consumului electric.

Smart

Sharp 43UI7552E are la partea de Smart un sistem de operare bazat pe Android ceea ce ii permite utilizatorului accesul la continutul favorit prin cablu sau prin WiFi.

Raspunzand normei DLNA, acest televizor se poate conecta prin fir sau prin WiFi la un laptop sau la un computer ceea ce permite accesul la o gama diversa de continut – muzica, fotografii, poze. Internetul este cel care da viata aplicatiilor tale preferate, acestea fiind mai usor de accesat de pe televizor.

Sunet

Sharp 43UI7552E are integrate doua difuzoare 2X10 W, este dotat cu tehnologia Harman Kardon. Calitatea sonora va fi la inaltimea asteptarilor utilizatorului, sunetul fiind generat de decodoarele Dolby Digital Plus si de DTS 2.0.

Decodorul DTS beneficiaza de un sistem de compresie mai putin puternic decat decodorul Dolby Digital Plus. Drept urmare, calitatea sonora este mai apropiata de semnalul original.

Cu ajutorul tehnologiei Harman Kardon experienta audio este mai intensa. Sunetul umple camera, experienta cinematografica este adusa la tine acasa.

Concluzie

Sharp 43UI7552E este un televizor inteligent, modern si elegant, la un pret cat se poate de decent, pentru orice buzunar. Televizorul perfect pentru a te uita la documentare, la serialele sau emisiunile favorite sau la sport.

Deoarece este un televizor cu rezolutia 4K imaginile sunt clare, dispune de o paleta larga de culori, fara sa oboseasca ochiul. Gratie browserului Aquos Net + poti sta ore in sir in fata televizorului.

n plus, acest televizor dispune de Smart Sharp, un portal TV integrat pe care utilizatorul poate gasi cele mai interesante aplicatii dar si cele mai noi filme. Sunetul este puternic datorita celor doua boxe cu o putere totala de 20W, asigura o experienta interesanta.

9.2 Total Score
Sharp 43UI7552E

Sharp 43UI7552E este unul dintre cele mai accesibile televizoare cu rezolutie Ultra HD.

Design
9
Imagine
9
Sunet
9.5
Smart
9
Preț
9.5
Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

Leave a reply

nine + five =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.