Sharp 49UI7552E Smart Ultra HD 4K, HDR, 123 cm

loading...

1.799,99 Lei 2.499,99 Lei
Offer profitshare.ro
Last update was in: 2 august 2019 20:41

Sharp 49UI7552E este un televizor cu tendințe premium, la un preț de buget și de aceea reprezintă o foarte bună alternativă la televizoarele scumpe. În acest articol avem în primal plan modelul 49UI7552E cu rezoluţie 4K de la compania de electronice Sharp.

Sharp este o firmă japoneză care are un istoric plin de realizări în ceea ce priveste domeniul electronicelor. De la o anumită vreme, companiile asiatice au devenit populare în Europa si iată-le şi în România.

Design

Putem începe prin a zice că acest televizor arată excelent – este subţire, are un aspect plăcut culoarea lui fiind neagră şi ecranul fiind mare, mai exact, 123 de centimetri.

49UI7552E vine cu slot CI+ deci, nu o să mai fie nevoie de decodor iar nu doar televizorul o să arate mai bine ci şi întreaga cameră.

Imagine

Sharp 49UI7552E vine cu o rezoluţie 4K Ultra HD, şi o diagonală de 49″ ceea ce face ca aspectul imaginii să fie bine proporţionat pe clasicul 16:9. Calitatea imaginii nu are cum sa fie decât bună, vorbind de rezoluţie 4K.

Televizorul are o imagine similară, in unele cazuri chiar mai bună decât cea a competitorilor care au preţ mai ridicat de la firme deja populare în România.

Televizorul dispune şi de funcţia HDR care extinde raportul de contrast si paleta de culori pentru o imagine mai imersivă şi realistă. În combinaţie cu rezoluţia Ultra HD, imaginea reieşită o sa fie plăcută şi naturală.

Sunet

Sharp 49UI7552E are un sunet rafinat datorită sistemului de sunet Harman Kardon specific televizoarelor Sharp dar deţinut de compania Samsung Electronics. Sistemul de sunet Harman Kardon este proiectat special special şi integrat în televizoarele Sharp pentru a oferi o adevărată experienţă cinematografică.

Televizorul dispune şi de alte funcţii de sunet superioare precum Dolby Digital şi Dolby Digital+, împreună cu DTS Studio Sound. Ieşirea sunetului se face la doua boxe integrate de 2x 10 W.

Alte caracteristici

Sharp 49UI7552E dispune de funcţia Aquos Net+. Funcţia face ca după ce conectezi Smart TV la reţeaua de acasa poţi începe şi urmări filmele şi serialele preferate prin intermediul aplicaţiei Netflix sau poţi viziona videoclipurile recente de pe YouTube.

Televizorul dispune de conexiune wireless deci îţi poţi conecta calculatorul, telefonul sau tableta fără a utiliza nici un fir pentru a partaja sau trimite fişierele media catre televizor.

Modelul 49UI7552E dispune de Web Browser, ceea ce înseamna ca poţi folosi TV-ul ca să poţi naviga pe internet şi a reda videoclipuri sau filme de pe alte platforme.

Produsul dispune de trei intrări HDMI, o ieşire audio digitala, 3 intrări HDMI, un minijack pentru căsti precum si intrare Video Composite, Component şi Scart (RGB).

Concluzie

În concluzie, Sharp a facut ceea ce trebuie cu acest produs şi putem spune că ştie sa facă multe şi bune pentru preţul oferit. Sharp 49UI7552E este un televizor smart cu o diagonala foarte bună şi o imagine super pentru categoria din care face parte.

Dacă nu te deranjează consumul unui televizor Ultra HD cu o diagonală mare, în acest caz 115W, nu ai nici un lucru de care să-ţi faci griji dacă te gândeşti să cumperi acest televizor.

9.6 Total Score
Sharp 49UI7552E

Sharp 49UI7552E reprezintă o alegere foarte bună dacă doriți un raport calitate-preț foarte echilibrat.

Design
9.5
Imagine
9.5
Sunet
9.5
Smart
9.5
Preț
10
Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

      Leave a reply

      fifteen + four =

      Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.