Sharp 55UI8762ES Ultra HD, Smart TV, HDR, 139 cm – model nou

loading...

2.499,99 Lei 3.499,99 Lei
Offer profitshare.ro
Last update was in: 19 aprilie 2022 09:51

Sharp 55UI8762ES este unul dintre cele mai accesibile televizoare 4K cu diagonală generoasă și ca urmare pare o alternativă foarte bună la brandurile scumpe.

SHARP are un istoric plin de realizări în domeniul electronicelor. Sharp Corporation a luat naștere in anul 1915, ea facându-se cunoscuta după dezvoltarea primului calculator cu tranzistori.

De ceva timp, firmele asiatice câștigă din ce în ce mai mult teren pe piața europeană mulțumită faptului că ele au cel mai bun raport calitate-preț. Încă de la prima vedere Sharp 55UI8762ES pare foarte atrăgător atât din punct de vedere al prețului cât al designului.

Design

Sharp 55UI8762ES uimește printr-un design minimalist dar și modern, având o rama foarte subtire și un ecran generos. Calitatea materialelor este foarte buna lăsând senzația ca este facut din aluminiu, televizorul venind pe culoarea argintiu.

Imagini

Televizorul prezentat are o dimensiune foarte generoasa de 139 cm, o rezoluție 4K adică ultra hd, care vă va oferi o experință de neuitat, in vizionarea emisiunilor preferate.

Acest televizor vă va oferi o experiență de neuitat mulțumită ratei mari de reîmprospătare a ecranului, ceea ce va oferi o claritate excepționala a imaginilor in mișcare.

Mulțumită tehnologiei LED și a rezoluției foarte mari (3840 × 2160 pixeli), acest televizor vă va oferi un spectru mai mare de culori. Televizorul beneficiază de un ecran plat de ultima generație, abia apărut anul acesta.

Sunet

Sharp 55UI8762ES depășește granița dintre virtual și real cu ajutorul unui sistem audio de la Harman-Kardon. Cele două difuzoare de câte 10 W și subwoofer-ul de 15 W, iși fac foarte foarte bine treaba. Televizorul beneficiază de foarte multe funcții utile precum Dolby Digital/Digital+, Sound Equalizer, 2.1 System care vă vor ușura mult viața.

Alte Caracteristici

Modelul 55UI8762ES de 3 conexiuni usb, 1 minijack, 3 porturi HDMI, 1 slot CI+ și multe altele precum slot card SD, RF In, SAT IN, LAN și Bluetooth și este compatibil cu suport VESA de 600×300 cm. De asemenea televizorul are si un consum de energie degent pentru ceea ce oferă, doar 145 W.

Sharp 55UI8762ES are și câteva caracteristici speciale precum Netflix, Hotel Mode, YouTube , Hdmi-Arc, Hbb TV, Web Browser (poți folosi televizorul pentru a naviga pe internet), Deezer și multe altele care vă vor fi de foarte mare ajutor.

Datorită decodorului “CI”, nu mai este nevoie să folosiți un decodor digital pentru recepționarea posturilor TV scăpând de cabluri în plus. În plus veți putea controla canalele Tv dintr-o singură telecomandă cea a televizorului.

Concluzie

În concluzie modelul 55UI8762ES este perfect pentru cei ce vor un televizor premium care ofera foarte multe funcții care cu siguranță îi vor mulțumi pe toți. Toate aceste lucruri vă sunt oferite la un preț mai mic față de concurență, deci putem spune că japonezii de la Sharp au făcut o treabă foarte bună cu acest televizor.

9.4 Total Score
Sharp 55UI8762ES

Sharp 55UI8762ES este o apariție modernă cu tehnologie de ultimă generație ce poate concura de la egal la egal cu celelalte branduri.

Design
9.5
Imagine
9.5
Sunet
9.5
Smart
9.5
Preț
9
Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

      Leave a reply

      12 − 10 =

      Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.