Sharp LC-32CFG6022E Smart TV cu diagonala 81 cm – preț excelent

Sharp LC-32CFG6022E este un Smart TV lansat cu puțin timp în urmă și ne promite același raport calitate-preț excelent, ca și modelele lansate până acum.

Oricât ne-am strădui să-i căutăm defecte, Sharp LC-32CFG6022E pare să fie una dintre cele mai bune alegeri din gama de Smart TV-uri cu diagonala de 81 cm.

Nu sunt simple laude ci tocmai clienții acestui model confirmă calitatea japoneză și încrederea pe care acest brand a câștigat-o de-a lungul timpului. Vedeți aici părerile clienților care au achiziționat Smart TV-ul Sharp LC-32CFG6022E
Sharp LC-32CFG6022E

Sharp LC-32CFG6022E – Vezi aici prețul actual

Design:

În ceea ce privește designul, Sharp LC-32CFG6022E se bazează foarte mult pe modelele anterioare, cu ușoare modificări, am putea zice îmbunătățiri. Așa cum ne-am obișnuit deja, Sharp mizează mult pe eleganță, fapt pentru care și acest model vine din două bucăți.

Rama este îngustă, asigurând o mai bună vizibilitate. Noutatea la acest capitol se poate observa destul de discret în partea dreaptă, fiind vorba de un led modern.

Carcasa modelului LC-32CFG6022E nu este de tip ”slim” pe care mizează de regulă principalii producători. Probabil că Sharp a dotat acest TV cu un ecran Direct LED care deși este mai gros decât Edge-LED-urile, oferă nuanțe de negru și alb mai intense.

Așadar în partea cea mai voluminoasă, carcasa măsoară o grosime de 8,4 cm, dar asta nu este un dezavantaj pentru că televizorul este ușor de manipulat întrucât nu cântărește mai mult de 6 kg.

Deci pentru montarea pe un perete nu este nevoie de un suport scump, important ca acesta să fie compatibil cu standardul Vesa 200 x 200.

Imagine:

În legătură cu calitatea imaginii, Sharp LC-32CFG6022E ne aduce în prim plan un display cu rezoluție Full HD nativă, adică 1920 x 1080, fiind ideală pentru cele mai noi filme și pentru posturile TV.

Raportul dintre contrast și luminozitate este foarte bun, iar imaginea este clară chiar și în timpul scenelor de acțiune.

Sunet:

Sharp LC-32CFG6022E ne oferă un sistem audio premium ca și televizoarele mult mai scumpe. Difuzoarele încorporate sunt marca Harman Kardon, nume cu foarte mare rezonanță deoarece acest producător are un istoric de aproape 70 ani în echipamente audio.

Harman Kordon a fost achiziționat în urmă cu câțiva ani de către Samsung, și ca urmare beneficiem de calitate premium. Puterea totală a difuzoarelor este de 20W și acestea includ noile tehnologii precum Dolby Digital, Dolby Digital Plus, DTS TruSurround HD.

Smart TV:

În ceea ce privește tehnologia Smart, cei de la Sharp utilizează un sistem propriu de operare și anume Aquos Net +. Setările sunt ușor de efectuat, interfața este rapidă și utilizarea acesteia este intuitivă, fără a crea dificultăți nici măcar persoanelor fără experiență.

Pe telecomandă avem butoane dedicate pentru serviciul Netflix și Youtube, acestea fiind cele mai populare aplicații de conținut video. Conținutul video rulează fluent, fără nicio întrerupere chiar și pe conexiunea wireless.

Porturi:

Sharp LC-32CFG6022E oferă conectivitate extinsă printr-o listă de porturi foarte generoasă: 3 x HDMI, 2 x USB, LAN, Scart, component, composite, minijack, ieșiri audio, Slot CI+.

Slotul CI+ funcționeaza pentru toate tipurile de semnal digital și anume T/T2/C/S/S2 (televiziune terestră, cablu TV, antenă satelit)

Concluzie:

În mod cert, la momentul actual Sharp LC-32CFG6022E oferă cel mai bun raport calitate-preț și cu siguranță nu o să vă dezamăgească în nicio privință.

9.4 Total Score
Sharp LC-32CFG6022E televizor accesibil și bun

Sharp LC-32CFG6022E este excelent pentru persoanele nu foarte pretențioase, ce nu doresc să investească prea mulți bani în noul televizor.

Design
9
Imagine
9
Sunet
9.5
Smart
9.5
Pret
10
Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

      Leave a reply

      4 × four =

      Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.