Sharp LC-32CHG6242E Smart HD 81 cm – preț foarte bun

Sharp LC-32CHG6242E este un model nou din gama 2017 de la producătorul japonez deja consacrat la nivel mondial prin calitate, fiabilitate, iar în ultima perioadă este lăudat datorită faptului că oferă un preț foarte bun pentru ultimele aparații de televizoare.

Sharp LC-32CHG6242E ca televizor de buget, pare să fie o soluție interesantă pentru cei ce își doresc un echilibru perfect între aspect, imagine, sunet, funcții smart și preț..

Dar, mai multe detalii vizavi de toate acestea se vor regăsi mai jos, pe parcursul acestei recenzii și de asemenea vom vedea dacă Sharp LC-32CHG6242E este cea mai bună variantă sau putem găsi alternative mai bune.
Sharp LC-32CHG6242E

Sharp LC-32CHG6242E – Vezi aici prețul actual

Design

Sharp probabil caută să pună în evidență la acest model faptul că avem de-a face nu cu un televizor de buget ci cu un televizor premium la preț de buget.

Și ca urmare suntem încântați să vedem un design aproape slim, grosimea atingând un maxim de aproape 7 cm iar când privim către ecran de abia se observă ramele din jurul acestuia.

Cam toate finisajele ale lui LC-32CHG6242E ne inspiră calitate și dacă coborâm privirea către suportul ce imită cromul am putea crede că avem în față un televizor foarte scump.

Imagine

Așadar, în primul rând, după cum am spus încă de la începutul articolului, țin să subliniez faptul că producătorul japonez a devenit consacrat datorită ecranelor de o înaltă calitate pe care le fabrică,

În ceea ce privește diagonala, aceasta măsoară 81 de centimetri, în timp ce imaginile dispun de calitate HD, la o rezolutie de 1366 x 768 pixeli. Așadar în acest buget ni se oferă doar un ecran HD, nu Full HD.

Chiar dacă rezoluția nu se ridică la nivelul anului 2017, întrucât este totuși un televizor de buget, cel puțin culorile sunt foarte plăcute, vii, apropiate de realitate.

Sharp LC-32CHG6242E

Cel mai bun preț îl găsiți aici, cât și cele mai bune servicii de achiziție.


Sunet

Sharp LC-32CHG6242E vine cu un sistem audio încorporat, de cea mai bună calitate, produs de către Harman Kardon, acesta făcând parte din portofoliul de companii deținute de concernul Samsung.

Așadar avem parte de un sunet premium oferit de două difuzoare cu o putere totală de 20W și care ne aduc în casă tehnologii de ultimă generație precum Dolby Digital, Dolby Digital Plus, DTS 2.0, DTS TruSurround HD.

Deci în ceea ce privește sunetul, ni se oferă maximul posibil, cu mult peste așteptările de la un televizor de buget.

Smart

Sharp LC-32CHG6242E nu se remarcă în mod deosebit la capitolul Smart având un sistem de operare propriu, mai puțin cunoscut decât cel al rivalilor săi.

În general, funcțiile și aplicațiile puse la dispoziție de către Sharp sunt cam la fel cu cele ale unui televizor premium iar interfața este ușor de utilizat și funcționează perfect fără blocaje.

Conectarea la internet se face ușor printr-un ghid automat, alegând LAN sau Wireless, după care puteți accesa în voie aplicațiile preferate: YouTube-ul, Netflix, Facebook, Twitter dar și browser-ul.

Concluzie

În concluzie, avem de-a face cu un televizor al cărui raport calitate-preț este destul de bun. Astfel, dacă nu aveți preferințe în ceea ce privește interfața, respectiv sistemul de operare, Sharp LC-32CHG6242E este o foarte bună variantă de buget.

Dacă doriți neapărat un Smart TV accesibil, nu aș găsi o recomandare mai bună dar dacă nu vă puteți lipsi de partea Smart în detrimentul unei rezoluții Full HD, atunci vă recomand LG 32LJ500V Non-Smart 80 cm cu rezoluție Full HD pe care îl găsiți aici.

Ulterior dacă doriți să vă transformați televizorul într-unul Smart există variante accesibile, iar cea mai la îndemână ar fi Chromecast-ul de aici, pe care îl puteți comanda prin smartphone.

9.1 Total Score
Sharp LC-32CHG6242E Smart TV ieftin și bun

Sharp LC-32CHG6242E reprezintă o alegere echilibrată pentru cei care doresc neapărat un TV Smart la un preț rezonabil.

Design
9
Imagine
8.5
Sunet
9.5
Smart
9
Preț
9.5
Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

Leave a reply

fifteen + two =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.