Sharp LC-49CUF8372ES LED Smart Ultra HD 4K, raport calitate-preț imbatabil

Sharp LC-49CUF8372ES este cel mai ieftin televizor cu rezoluție 4K din gama premium, devenind un competitor de seamă pentru celelalte branduri. Deși nu este un brand extrem de popular, Sharp vine cu o tradiție de aproape 100 ani în domeniul electronicii.

Pentru cei dornici de un ecran cu rezoluție 4K, bun pentru vizionarea filmelor sau chiar pentru o consola gaming, astăzi avem în prim plan modelul LC-49CUF8372ES din gama japonezilor de la Sharp.

Sharp LC-49CUF8372ES este un model cu o diagonală suficient de generoasă încât să se integreze perfect chiar și într-un living mai spațios iar dacă prindeți oferta actuală vă veți bucura de o reducere substanțială.
Sharp LC-49CUF8372ES

Sharp LC-49CUF8372ES – Vezi aici prețul actual

Printre dotările principale ale modelului LC-49CUF8372ES se află funcțiile Smart ce permit conectarea la internet chiar și prin Wi-Fi pentru a putea utiliza pricipalele aplicații pe care le regăsim și pe o tabletă.

Așa cum probabil ați văzut pe linkul de mai sus, prețul la reducere al acestui model de la Sharp, depășește cu puțin 2000 lei. Sharp LC-49CUF8372ES este construit în totalitate din materiale de înaltă calitate, iar finisajele sunt printre cele mai bune.

Suportul este unul dintre cele mai elegante posibile și asigură o foarte bună stabilitate dar și rezistență sporită. Rama din jurul ecranului este una foarte îngustă, ceea ce conferă mai mult spațiu pentru display așa cum este și normal pentru un televizor modern.

În funcție de preferințele fiecăruia, se poate monta și pe un perete, iar pentru asta trebuie achiziționat un suport Vesa de dimensiuni 600x 300. Deși la prima vedere pare destul de robust ca urmare a diagonalei mari, televizorul are doare 11,7 kg și astfel poate fi moantat chiar și de o singură persoană.

Rezolutia maximă a acestuia este de 3840 x 2160 pixeli, adică este un TV UltraHD 4K iar calitatea imaginii se ridică la nivelul așteptărilor de la un televizor premium.

Referitor la consumul acestuia, producătorul precizează chiar și consumul de energie electrică (115 W), încadrându-se în media de consum a televizoarelor cu diagonala peste 100 cm.

Sistemul audio încorporat oferă o putere maxima de 20 W, asigurând un sunet clar și suficient de puternic pentru o cameră cu spațiu generos. În cazul în care doriți ceva mai mult pe partea de sonorizare, există și posibilitatea conectării unui sistem audio extern de tip wireless sau clasic.

Sharp LC-49CUF8372ES are decodor integrat cu toate standardele posibile pentru recepționarea posturilor digitale (DVB/T/T2/C/S/S2) și din acest motiv nu mai este nevoie să folosiți un decodor extern.

Bineînțeles că este prezent și playerul multimedia cu ajutorul căruia putem rula aproape orice tip de conținut multimedia direct de pe stick sau hard extern pe USB.

În concluzie, Sharp LC-49CUF8372ES este televizorul care vă poate convinge că există și produse de calitate la prețuri accesibile.

9.3 Total Score
Sharp LC-49CUF8372ES - TV de nota 10

Sharp LC-49CUF8372ES oferă un foarte bun raport calitate-preț fapt pentru care îl recomandăm fără rețineri.

Design
9.5
Imagine
9
Sunet
9
Smart
9
Preț
10
Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

      Leave a reply

      3 × 4 =

      Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.