Sharp LC-55CUF8372ES Smart Ultra HD cu diagonala 139 cm – preț foarte mic

Sharp LC-55CUF8372ES este un Smart TV ce face parte din gama 2017 producătorului japonez cu mare renume pe piața de electronice.

Sharp LC-55CUF8372ES este un televizor ce iese în evidență prin absolut orice: de la design la specificații tehnice și mai ales raportul calitate-preț, însă mai multe detalii veți găsi mai jos în articol.

Și dacă tot am amintit de preț, noi am căutat pe la toți comercianții de prestigiu spre a vă prezenta cele mai bune oferte, astfel că rezultatul îl puteți vedea aici:

Sharp LC-55CUF8372ES la eMAG

Îl găsiți la reducere însă stocul este limitat deoarece este un model apărut prin luna februarie 2017 și nu se mai găsește la producător


Sharp LC-55CUF8372ES la Dwyn

Dwyn este unul dintre cei mai mari comercianți online, iar uneori oferta lor este mai bună decât la eMAG


Design

După cum spuneam, modelul LC-55CUF8372ES este realizat în stilul inconfundabil al producătorului Sharp, și anume putem spune că se remarcă printr-un design absolut fabulos, foarte modern, inovativ.

În primul rând, putem spune că atunci când privim de la depărtare, aproape că nu se observă marginile, făcând să pară vă avem în față un ecran imens.
Sharp LC-55CUF8372ES
Sharp LC-55CUF8372ES ne este oferit pe o nuanță de gri ce imită aluminiul și face ca marginile să fie elegante și discrete pe timpul zilei, fără a ne deranja atunci când privim la televizor.

Marginea inferioară este cu puțin mai lată, deoarece acolo sunt difuzoarele incorporate cât și logo-ul „SHARP”, iar imediat mai jos se observă un suport deosebit pe care nu îl vedem la alți producători.

Așa cum se poate vedea și din imagine, acest suport se îmbină perfect cu designul televizorului, de parcă ar fi un tot unitar.

Privit din lateral, putem spune că avem de-a face cu un televizor destul de subțire, atingând maxim 7 cm în partea unde se regăsesc porturile și partea electrică.

Imagine

Sharp LC-55CUF8372ES ne oferă o diagonală de aproximativ 139 centimetri, mai exact 55 inch, iar ca și rezoluție avem 3840 x 2160, adică Ultra HD, aceasta fiind de 4 ori mai bună decât cea de la televizoarele Full HD.

Fiind un model din 2016, LC-55CUF8372ES nu vine cu tehnologie HDR pentru îmbogățirea culorilor, televizoarele HDR fiind cu 400-500 lei mai scumpe la momentul actual.

În rest, luminozitatea este foarte bună, la fel și contrastul, ceea ce înseamnă că putem ajusta foarte ușor culorile spre a le aduce la nivelul dorit.

Sunet

Din punct de vedere al sunetului, Sharp LC-55CUF8372ES sosește cu două difuzoare încorporate a câte 10W fiecare, fiind produse de către Harman-Kardon Sound (companie care în momentul actual este deținută de Samsung.)

Sunetul beneficiază de caracteristici superioare specifice unui televizor premium, și anume avem Dolby Digital, Dolby Digital Plus, DTS 2.0 și DTS Studio Sound.

Sharp LC-55CUF8372ES la eMAG

Îl găsiți la reducere însă stocul este limitat deoarece este un model apărut prin luna februarie 2017 și nu se mai găsește la producător


Sharp LC-55CUF8372ES la Dwyn

Dwyn este unul dintre cei mai mari comercianți online, iar uneori oferta lor este mai bună decât la eMAG


Smart

În ceea ce privește sistemul de operare, Sharp LC-55CUF8372ES utilizează ca și până acum propriul sistem denumit Aquos Net+ .
Sharp LC-55CUF8372ES Smart
Interfața este ușor de utilizat și ne pune la dispoziție principalele aplicații uzuale în viața de zi cu zi: YouTube, Netflix, Facebook, etc.

Conectarea la internet se poate face fie prin LAN, fie prin Wireless, iar în ambele cazuri conținutul video rulează fluent fără a avea întreruperi pe un abonament la net de minim 50 Mbps.

Concluzie

În concluzie, dacă aveți un buget ceva mai mic, Sharp LC-55CUF8372ES este varianta ideală de televizor cu rezoluție Ultra HD și tehnologie Smart.

9.6 Total Score
Sharp LC-55CUF8372ES televizor de buget excelent

Dat fiind faptul că nu are HDR putem spune că Sharp LC-55CUF8372ES este cel mai bun din gama televizoarelor de buget.

Design
9.5
Imagine
9
Sunet
10
Smart
9.5
Preț
10
Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

Leave a reply

twelve − one =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.