Sharp LC-55CUF8472ES LED UltraHD 4K cu diagonala 139 cm

Sharp LC-55CUF8472ES este unul dintre cele mai noi și mai performante TV-uri din gama celor de la Sharp. De aceea echipa noastră tehnică s-a decis să analizeze modelul LC-55CUF8472ES spre a ne convinge dacă reprezintă o alegere inspirată având în vedere concurența deloc de neglijat.

Se pare că cei de la Sharp au pornit anul 2017 în forță făcându-și remarcată prezența prin gama sa de televizoare cu aspect premium, rezoluție 4K și sistem audio performant, marca harman/kardon.

Scos din cutie, Sharp LC-55CUF8472ES este asemănător cu restul TV-urilor din gama producatorului japonez dar și cu alte televizoare premium de la concurență. Finisajele sunt de o calitate înaltă, suportul pentru masă este unul elegant, format din două piciorușe de culoare argintie care pot fi montate individual.
Sharp LC-55CUF8472ES

Sharp LC-55CUF8472ES – Vezi aici prețul actual

Este compatibil și cu sistemul de prindere VESA 600 x 300, astfel acesta poate fi instalat cu ușurință pe orice perete din locuință dumneavoastră. Smart TV-ul cântărește doar 14.7 kilograme, grosimea acestuia nu depășește 7 centimetri și poate fi manipulat chiar de o singură persoană.

Diagonala ecranului este de 139 centimetri și are o rezoluție maximă de 3840 x 2160 pixeli, adică 4K UltraHD. Imaginile afișate sunt foarte clare, iar culorile sunt vii și naturale.

Televizorul dispune de un unghi de vizibilitate foarte excelent. Intr-adevăr, rezoluția este una dintre cele mai bune, însă pentru a vă putea bucura de calitate maximă aveți nevoie de conținut 4K, acesta găsindu-se online.

Sonorizarea este asigurată de un sistem audio performant, marca harman/kardon care reușește să redea un sunet ireproșabil. Puterea pusă la dispoziția utilizatorului este oferită de două difuzoare de 20 W plus un subwoofer de 15 W. Claritatea este excelentă, iar sunetul nu distorsionează atunci când volumul este peste medie.

Din dotările lui Sharp LC-55CUF8472ES nu lipsește tunerul digital integrat DVB-T/T2/C/S/S2 ce recepționează posturile TV în format digital sau HD, dar și playerul multimedia integrat cu rolul de a deschide fisierele audio, foto sau video, direct de pe stick-ul USB sau HDD extern.

De asemenea TV-ul dispune de modul WiFi, astfel să va puteți conecta la internet fără a mai fi nevoie de cabluri incomode. Sunt prezente și câteva aplicații preinstalate precum: Facebook, Twitter, NetFlix și multe alte aplicații care pot fi instalate.

Din specificațiile producătorului, modelul LC-55CUF8472ES are un consum de 145 W. Consumul nu este unul ideal, însă pentru mărimea ecranului este destul de acceptabil.

Sharp LC-55CUF8472ES este disponibil în Romania la un preț de aproximativ 2700 Lei și în acest buget nu prea putem găsi o variantă mai bună.

9.3 Total Score
Sharp LC-55CUF8472ES - LED UHD accesibil si bun

Sharp LC-55CUF8472ES este o variantă demnă de luat în calcul dacă doriți un televizor de calitate la un preț bun.

Design
8.5
Imagine
9
Sunet
9.5
Preț
10
Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

      Leave a reply

      four × 4 =

      Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.