Smart Tech LE-4318 Full HD, 109 cm, ieftin și bun – preț sub 1100 lei

Smart Tech LE-4318 este cel mai ieftin televizor pe care îl puteți găsi cu diagonala de 109 cm și rezoluție nativă Full HD. Trebuie precizat de la început că Smart Tech este denumirea mărcii, iar acest model nu este Smart TV.

Dintre toate ofertele la Smart Tech LE-4318, cel mai mult m-a încântat oferta de aici. Pe lângă faptul că au cel mai bun preț oferă până la data de 07.09.2017 și un pack de 6 doze Ursus. Sună bine nu?

Deci, să înceapă meciurile!
Smart Tech LE-4318

Smart Tech LE-4318 – Vezi aici prețul actual

Mi-am făcut temele pentru a satisface orice curiozitate în ceea ce privește acest brand și am aflat că este de origine chineză, iar acum câțiva ani s-a deschis o fabrică și în România.

Astfel, sub marca Smart Tech s-au produs televizoare la un preț foarte bun și o calitate peste așteptările celor care l-au achiziționat.

În ultimii ani am avut ocazia să scriu despre câteva modele Smart Tech și aprofundând informații am descoperit mulți clienți mulțumiți de alegerea făcută.

În ceea ce privește designul, îmi place foarte mult că Smart Tech LE-4318 are suportul tot pe negru și de asemenea are un aspect slim precum un TV premium.

După cum am spus la început, rezoluția televizorului este Full HD nativă, adică 1920×1080. De asemenea contrastul și luminozitatea oferă un raport bun și duc la o imagine clară, cu nuanțe vii, reale.

Sistemul audio este stereo, 2 x 10W și ca urmare asigură un sunet suficient de puternic încât să nu fie neapărat nevoie de a folosi un sistem audio extern decât dacă aveți pretenții majore.

Smart Tech LE-4318 nu are aplicații web deoarece nu este Smart TV, dar ca orice televizor modern are player multimedia pentru a rula filme de pe hard extern sau stick.

Ca și conectivitate cu alte device-uri, Smart Tech LE-4318 ne oferă o mulțime de variante având o lista bogată de porturi: 3 x HDMI, 1 x USB, intrare VGA, Scart, AV, Slot CI, minijack.

În concluzie, Smart Tech LE-4318 este soluția excelentă pentru cei care doresc un televizor clasic (fără conectare la internet) ieftin și bun.

9.4 Total Score
Smart Tech LE-4318 cel mai bun preț

Smart Tech LE-4318 are cel mai bun preț raportat la mărimea diagonalei.

Design
9
Imagine
9
Sunet
9.5
Preț
10
Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

      Leave a reply

      9 − three =

      Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.