SONY Bravia 60XF8305BAEP Ultra HD 4K, HDR, Smart Android TV, 152.7cm

SONY Bravia 60XF8305BAEP

5799,99lei 6499,99lei


SONY Bravia 60XF8305BAEP este un televizor elegant, cu o diagonala de 152.7cm, un veritabil concentrat de tehnologii. Datorita acestor tehnologii televizorul este foarte usor de folosit de oricine.

Design

SONY Bravia 60XF8305BAEP are un design extrem de subtire, oferind o calitate incredibila a imaginii. Un design elegant, un televizor care arata foarte bine si se incadreaza fara probleme in orice incapere.

Rama de aluminiu ingusta ii confera un aspect deosebit iar sistemul inteligent de gestionare a cablurilor permit ascunderea acestora in spate sau in fata.

Imagine

SONY Bravia 60XF8305BAEP este dotat cu un procesor video 4K HDR X1 care garanteaza o calitate a imaginii exceptionala. Acesta trateaza independent textura, contrastul, culoarea si contururile pentru a intari impactul imaginilor.

Acest procesor mai are sarcina de a imbunatati fluiditatea imaginilor in miscare datorita tehnologiei MotionFlow XR. Tehnologia exclusiva Triluminos de la Sony ofera un spatiu al culorilor mai intins decat in cazul unui televizor traditional.

SONY Bravia 60XF8305BAEP este, printre altele, compatibil HDR (High Dynamic Range) ceea ce inseamna ca imaginile beneficiaza de o luminozitate mai ridicata, imaginile afisate se apropie mai tare de cele reale.

Afisajul Triluminos este cel care mapeaza in mod selectiv culori dintr-o gama mai larga pentru a se asigura de faptul ca cele mai subtile culori nu devin suprasaturate sau nenaturale si ca utilizatorul beneficiaza de culori vii si autentice, cat se poate de aproape de realitate.

Smart

SONY Bravia 60XF8305BAEP beneficiaza de sistemul Android TV dezvoltat de Google. Cu ajutorul acestuia utilizatorul poate profita de aplicatii Google precum Search, Play Film si Play Musique. Utilizatorul poate instala orice aplicatie isi doreste din Google Play Store.

Poate profita de aplicatii precum Spotify sau Deezer daca isi doreste acces la muzica in streaming, de Facebook sau Twitter si de numeroase jocuri disponibile.

Cautarea vocala pe Android TV ii ofera utilizatorului puterea cautarii pe Google, puterea de a cauta continutul dorit si favorit, fara ca acesta sa mai fie nevoit sa scrie textul fapt ce consuma timp. In cazul in care acesta cauta filme de actiune o lista cu optiunile adecvate va fi afisata.

Sunet

Televizorul beneficiaza de doua boxe incorporate, de 10W fiecare. Tehnologia Clear Audio Plus vine sa regleze fin sunetul emis de televizor oferind utilizatorului o experienta captivanta. Dialogurile sunt mai clare dar si efectele surround.

Dolby Digital si Dolby Digital Plus permit obtinerea unui flux multi-canale iar Clear Audio +, tehnologie pe care am amintit-o anterior, utilizeaza diversi algoritmi de tratament aplicati semnalelor audio precum S-Front Surround care optimizeaza spatializarea pentru o mai buna imersiune.

Cat despre tehnologia Bass Reflex prezenta, aceasta ii garanteaza utilizatorului sunete mai grave si mai puternice care vor fi cu siguranta apreciate in momentul vizionarii unui film de actiune.

Concluzie

SONY Bravia 60XF8305BAEP are un pret destul de ridicat insa, avand in vedere faptul ca modelul este relativ noi pe piata romaneasca si ca dispune de o rezolutie 4K, sistemul de operare Android Nougat 7.0 si numeroase tehnologii moderne, pretul se justifica. Daca il gasesti la oferta ai facut o afacere excelenta.

9.6 Total Score
SONY Bravia 60XF8305BAEP

SONY Bravia 60XF8305BAEP este un excelent Smart TV premium ce ofera un nivel de calitate aproape de maxim, poate OLED-urile sunt peste acest TV.

Design
9.5
Imagine
9.5
Sunet
10
Smart
10
Preț
9
Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

Leave a reply

5 × 3 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.