Star-Light 20DM3500 cel mai ieftin TV LED HD cu diagonala 51 cm

Star-Light 20DM3500 este un televizor foarte acesibil, cu o diagonală potrivită pentru o cameră de dimensiuni reduse și din feedback-urile pozitive care au venit de la clienți ne oferă convingerea că este cea mai bună alegere pentru un buget mic.

STAR-LIGHT este un brand autohton lansat în urmă cu 2-3 ani pe piața din țara noastră și deja a devenit foarte popular datorită raportului calitate-preț foarte bun. Acest brand a decis să adauge la gama de TV-uri de buget și acest nou model, 20DM3500.

Poate unora le este mai puțin cunoscut acest brand însă nu trebuie să vă faceți nici o grijă pentru că, la fel ca și alte TV-uri mai scumpe, Star-Light 20DM3500 dispune de aceeași garantie, respectiv 24 de luni (2 ani).
Star-Light 20DM3500

Star-Light 20DM3500 – Vezi aici prețul actual

În comparație cu prețul redus al acestuia de aproximativ 450 Lei, putem spune că per total designul se prezintă foarte bine la prima vedere.

Star-Light 20DM3500 vine cu un aspect clasic, întâlnit la majoritatea modelelor ceva mai ieftine. Materialul folosit pentru construirea acestuia constă în totalitate dintr-un plastic negru lucios de calitate medie.

În cazul așezării pe masă acesta dispune de un suport întâlnit la mai toate televizoarele cu diagonală mică. În plus de asta, modelul 20DM3500 este compatibil și cu VESA, ceea ce permite montarea TV-ului pe un perete al locuinței.

Bineînțelesc că pentru acest tip de montare trebuie să achiziționați un suport pentru perete. Deși în specificații nu este trecută mărimea Vesa, având în vedere diagonala sub 60 cm, probabil că este nevoie de un suport Vesa 100 x 100 sau chiar 75 x 75.

Dacă alegeți acest tip de montare, vă recomand să cumpărați un suport reglabil pe orizontală încât să puteți schimba ușor unghiul de vizualizare. Spre exemplu acest suport este reglabil și compatibil cu toate distantele Vesa de la 75 mm și până la 230 mm.

Star-Light 20DM3500 are o diagonală de 50 centimetri și se prezintă a fi un televizor obișnuit de dimensiuni reduse, potrivit într-o bucătărie sau în încăperile mai înguste din casa dumneavoastră.

Rezoluția maximă pe care o afișează ecranul este 1366 x 68 pixeli, adică High Definition. Pentru un televizor clasic este mai mult decât suficient, dat fiind faptul că în pachetele de bază ale furnizorului de teelviziune, sunt foarte puține posturi HD, majoritatea fiind SD (transmise digital dar la o calitate inferioară HD-ului).

Cu adevărat important reprezintă faptul că imaginea televizorului este una cât se poate de clară, cu un raport de contrast-luminozitate cu mult peste așteptările unui televizor din această gamă.

Ca și consum de energie, este estimat de către producător la 36 W, ceea ce nu se va simți la factura de curent chiar dacă va fi pornit toată ziua.

Sunetul este asigurat de un simplu sistem stereo format din două difuzoare care pot genera o putere maximă de 6 W. Dacă se dorește un sunet mai profund, Star-Light 20DM3500 este prevăzut cu jack audio iar o variantă foarte accesibilă este instalarea a două boxe de PC ce se pot alimenta chiar din USB-ul televizorului.

Din dotările televizorului, nu lipsește tunerul digital integrat DVB-T/C cu slotul CI+ care sunt indispensabile pentru recepționarea canalelor digitale. Mai avem și un mediaplayer cu o interfață ușor de utilizat care poate rula cele mai utile tipuri de conținut: audio, foto sau video.

Star-Light 20DM3500 este cu siguranță cea mai bună opțiune atunci când avem nevoie de un TV ieftin și bun, iar garanția de 2 ani oferită de eMAG oferă și încredere în ceea ce privește fiabilitatea acestui televizor. Dacă dispuneți de un buget puțin mai mare, pentru 40 lei în plus merită achiziționat modelul Star-Light 22DM3500 cu rezoluție FULL HD pe care îl găsiți AICI.

8.5 Total Score
Star-Light 20DM3500 - TV ieftin și bun

Ca și televizor de bucătărie Star-Light 20DM3500 este excelent având în vedere prețul minim. Altfel ca televizor pentru un dormitor sau garsonieră, modelul Star-Light 22DM3500 Full HD este mai indicat deoarece oferă o mai bună calitate la posturile transmise în format Full HD.

Design
8.5
Imagine
8
Sunet
8
Preț
9.5
Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

      Leave a reply

      20 − 9 =