Best price

Star-Light 28DM2000 LED HD cu diagonala 71 cm, cel mai bun preț

Star-Light 28DM2000 este cel mai ieftin televizor cu diagonala de 71 cm și oferă rezoluția High Definition. Deși a apărut de foarte puțin timp în portofoliu, deja este unul dintre cele mai cumpărate televizoare.

Update 19.10.2016 – Star-Light 28DM2000 nu se mai află în stoc la comercianți deoarece este un model ce nu se mai produce, fapt pentru care vă recomand alternative cel puțin la fel de ieftine pe care le puteți găsi AICI.

Star-Light se vinde doar prin eMAG, fiind un brand propriu, lansat la începutul anului trecut. La scurt timp, brandul a devenit foarte popular ca urmare a prețului foarte mic și o calitate neașteptat de bună.

Nu sunt simple laude, iar de acest lucru vă puteți convinge văzând aici feedback-urile lăsate de clienți la celelalte modele Star-Light care au fost lansate până acum.
Star-Light 28DM2000

Star-Light 28DM2000 – Vezi aici prețul actual

Design:

În mare parte designul este peste așteptările pe care le putem avea de la un televizor de buget. După cum se poate observa, rama este lui Star-Light 28DM2000 este destul de îngustă, fiind o prezență discretă, astfel că ecranul pare mult mai mare.

Suportul format din două picioare separate conferă un aspect plăcut, elegant și asigură o stabilitate foarte bună. Privit din laterală, avem de-a face cu un aspect slim, precum un televizor modern din generația 2016.

Imagine:

Așa cum am spus la începutul articolului, Star-Light 28DM2000 vine cu un ecran HD, cu o rezoluție de 1366 x 768. Timpul de răspuns este de 6,5 ms ceea ce înseamnă că poate ține loc și de monitor.

Luminozitatea măsoară 200 cd/mp, iar constrastul nativ este de 3000:1, acestea demonstrând faptul că avem parte de culori vibrante și imagini clare. Conform specificațiilor tehnice unghiul de vizibilitate este maxim, fapt pentru care calitatea imaginii este la fel de bună chiar dacă nu privim perpendicular cu ecranul.

Sunet:

Star-Light 28DM2000 are integrat un sistem audio din două difuzoare x 10W fiecare, însă nu avem și tehnologii precum precum DTS necesar pentru decodificarea fișierelor de tip .mkv

Porturi:

Deși multe televizoare de buget oferă doar două HDMI-uri sau chiar unul, lista de porturi ale modelului 28DM2000 ne oferă trei HDMI-uri, un USB, Scart, intrare PC (VGA), minijack, component și slot CI+ Slotul CI+ împreună cu tunerul digital DVB-T/C fac posibilă recepționarea posturilor digitale fără a mai avea nevoie de un decodor extern.

Pe de altă parte lipsește standardul DVB-S necesar pentru recepționarea posturilor atunci când aveți antenă satelit, iar în cazul respectiv este nevoie de un decodor extern. Așadar nu mai este nevoie de decodor decât dacă aveți abonament de tip CATV, sau antenă de tip terestru.

Concluzie:

Star-Light 28DM2000 este un best-buy la prețul de 550 lei, întrucât alte variante mai bune și mai accesibile nu veți găsi.

8.6 Total Score
Star-Light 28DM2000 - preț imbatabil

Star-Light 28DM2000 acoperă toate necesitățile unui utilizator fără mari pretenții, dar care caută un televizor la un preț foarte accesibil.

Design
8
Imagine
8
Sunet
8.5
Preț
10
Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

Leave a reply

1 × five =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.