Star-Light 32DM6500 Smart TV cu Android – preț excelent dar este best-buy?

Star-Light 32DM6500 este primul TV cu tehnologie Smart lansat sub această marcă și având în vedere succesul modelelor anterioare, acesta are toate șansele să devină un best-buy.

Dacă nu știați deja de la alte review-uri ce le-am scris, Star-Light este o marcă lansată de eMAG de aceea doar la ei veți găsi aceste televizoare.

Majoritatea părerilor venite de la clienții care au achiziționat acest TV sunt pozitive, iar dacă modelul 32DM6500 ar fi fost și Full HD, aș fi putut spune că marile companii aveau un concurent de nădejde.

Și-așa Star-Light 32DM6500 este o variantă foarte bună de buget având în vedere că este unul dintre cele mai ieftine televizoare cu diagonala de 81 cm.
Star-Light 32DM6500

Star-Light 32DM6500 – Vezi aici prețul actual

Design:

Ca și design, având în vedere că este un televizor de buget, modelul 32DM6500 arată destul de bine, cu rama îngustă, discretă, iar materialul din care este făcută carcasa nu iese în evidență în sens negativ.

Mai bine zis dacă ar avea emblema unui brand premium, nu v-ați da seama că este vorba despre un televizor low cost. Aș putea spune că seamănă destul de mult cu modelele mai ieftine de la LG.

Imagine:

Unii clienți s-a plâns de faptul că imaginea modelului Star-Light 32DM6500 nu excelează, dar ar trebui să ne gândim totuși că nu putem să comparăm cu un televizor premium.

Star-Light 32DM6500 costă aproximativ 800 lei, iar un televizor premium cu diagonala de 81 cm costă minim 1300 lei. Astfel că în mod cert, un televizor ieftin reprezintă un compromis.

Pe de altă parte dacă găsiți un profesionist care să vă echilibreze culorile și contrastul (lucru ce ar trebui făcut la orice televizor), puteți să duceți calitatea imaginii la nivelul unui televizor premium (necalibrat individual).

Star-Light 32DM6500

Smart TV cu sistem de operare Android, diagonala 81 cm


Toate televizoarele fie ele și cele premium, nu vin și nici nu ar putea să vină calibrate individual din fabrică. O calibrare individuală ține seama de mediul ambiental, iar cameră unde așezăm TV-ul diferă total de un showroom sau de o un depozit.

Așadar calitate superioară pe partea de imagine, necesită costuri suplimentare, fie un televizor ieftin și calibrare individuală, fie un televizor mai scump care din start vine cu o calitate mai bună.

Sunet:

Star-Light 32DM6500 are un sistem audio cu două difuzoare integrate cu puterea 2 x 8W, și este mai mult decât suficient dacă ne raportăm la diagonala ecranului.

Dețin un TV cu sistem audio 2 x 5W și rareori am folosit volumul la mai mult de 20% din putere.

Bineînțeles că nu se compară un film folosind un sistem audio home cinema cu boxele interne ale oricărui TV, fie el și premium. Și iarăși revenim la ideea că pentru calitate în plus, trebuie să și plătim mai mult.

Tehnologii Smart:

Star-Light 32DM6500 este dotat cu sistemul de operare Android TV care se mișcă destul de bine, fără întreruperi ale aplicațiilor. Este un pas mare pentru gama de televizoare Start-Light și cu siguranță vom vedea în curând modele mult mai performante.

Conectarea la internet se poate face atât prin fir folosind portul LAN, cât și prin modulul Wireless integrat în televizor, iar conexiunea este stabilă fără a fi întreruperi pe youtube sau Netflix.

Star-Light 32DM6500

Smart TV cu sistem de operare Android, diagonala 81 cm


Porturi:

De-a lungul timpului am văzut televizoare low cost cu un singur HDMI și mi-am pus întrebarea oare cât poate să scadă un producător din costuri dacă reducere din numărul porturilor.

Uneori configurația porturilor poate face diferența alegerii între două televizoare și de aceea merită specificat că Star-Light 32DM6500 vine cu 3 porturi HDMI, un USB și pe lângă astea mai are și intrări clasice precum VGA, Scart, component, minijack.

Concluzie:

Dacă sunteți conțienți de faptul că diferența de preț dintre un televizor premium și unul foarte ieftin reprezintă un oarecare compromis (calitate imagine mai slabă) atunci Star-Light 32DM6500 nu o să vă dezamăgească.

Adică din punctul meu de vedere este o variantă destul de bună pentru un televizor ieftin, dar fără a avea pretenția de a-l compara cu un televizor premium.

Pe de altă parte, am întâlnit și la televizoare premium, loturi cu probleme grave la imagine și de aceea este bine ca atunci când cumpărați electronice/electrocasnice să alegeți un magazin online precum eMAG care să vă ofere drept de retur de 30 zile.

Ca alternativă la Star-Light 32DM6500 puteți lua în calcul Horizon 32HL733H (îl găsiți aici la eMAG sau aici la PCGarage) care chiar dacă are doar LAN, nu și Wi-Fi, vine cu garanție de 3 ani, iar acum este cu 100 lei mai ieftin decât Star-Light 32DM6500.

În plus de asta, Horizon 32HL733H are aproape 200 de feedback-uri de la clienți, majoritatea pozitive, televizorul primind o medie de 4,5 stele din 5.

8.8 Total Score
Star-Light 32DM6500 un Smart TV de buget cu preț excelent

Din punct de vedere al raportului calitate-preț Star-Light 32DM6500 reprezintă o variantă de buget demnă de luat în considerare.

Design
8.5
Imagine
8
Sunet
8.5
Preț
10
Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

      Leave a reply

      18 + seven =

      Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.