Star-Light 40DM4000 TV LED ieftin cu diagonala 102 cm

Star-Light 40DM4000 este unul dintre cele mai noi modele din gama TV lansate sub brandul Star-Light și așa cum ne-am obișnuit deja, și acesta vine cu un preț foarte avantajos.

Deși este un brand destul de nou, lansat în urmă cu aproximativ 2 ani, Star-Light a devenit deja foarte popular datorită faptului că oferă produse la un preț foarte accesibil cu mult sub cele ale competitorilor, iar calitatea este de cele mai multe ori peste așteptările clienților.

Star-Light 40DM4000 se găsește pe piața din Romania la un preț de aproximativ 900 lei iar mai jos veți găsi linkul cu oferta actuală.
Star-Light 40DM4000

Star-Light 40DM4000 – Vezi aici prețul actual

Modelul 40DM4000 este potrivit chiar și pentru o cameră de apartament ceva mai spațios și nu numai. Din punct de vedere al specificațiilor tehnice acesta este Non-Smart, și am putea spune că nu este cu nimic diferit de alte televizoare din gama lui.

Designul ne oferă un aspect slim și foarte elegant, iar materialul utilizat la realizarea carcasei constră într-un plastic de calitate acceptabilă. Rama din jurul ecranului este foarte îngustă, astfel că ecranul iese mai mult în evidență.

Suportul pentru masă este format din două piciorușe ce vor fi instalate individual, iar pentru montarea televizorului pe un perete puteți folosi un suport VESA.

Star-Light 40DM4000 vine cu o diagonală de 100 centimetri și o rezoluție maximă de 1920 x 1080 pixeli, adică Full HD. Datorită timpului de răspuns mic, respectiv 6.5 ms, acesta poate fi folosite ca și monitor.

Televizorul dispune de un unghi de vizualizare de până la 178 de grade, astfel că imaginea nu-și modifică calitatea chiar dacă nu privim fix din fața ecranului.

Sunetul este asigurat de un sistem stereo format din două difuzoare ce ajung împreună la o putere maximă de 16 W. Sunetul este clar și putem spune că destul puternic, în sensul că își face treaba pentru o cameră medie.

La capitolul conectori TV-ul se prezintă destul de bine, acesta punând la dispoziție: 3 porturi HDMI, 1 port USB, intrare PC și ieșire jack (pentru căști sau sistem audio extern).

Din dotarile acestuia nu lipsește tunerul digital integrat DVB-T/C cu slot CI+, ambele fiind necesare pentru recepționarea programelor TV în format digital sau HD.

8.6 Total Score
Star-Light 40DM4000 preț corect

Star-Light 40DM4000 este un televizor cu un preț corect și mai mult decât atât, ne va surprinde în ceea ce privește calitatea imaginii.

Design
8.5
Imagine
8
Sunet
8
Preț
10
Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

      Leave a reply

      three × 5 =

      Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.