Star-Light 49DM7000 Smart UltraHD 124 cm, cel mai mic preț

Star-Light 49DM7000 este cel mai ieftin televizor Smart cu rezoluție Ultra HD și diagonală de 124 cm, oferind o bună alternativă la televizoarele premium scumpe.

Așadar acum puteți achiziționa un TV Ultra HD de buget la prețul de la care pornește un TV Full HD premium (LG, Samsung).

Star-Light este o marcă lansată de către eMAG și ca urmare doar la ei veți găsi aceste televizoare cu un raport calitate-preț foarte bun.
Star-Light 49DM7000

Star-Light 49DM7000 – Vezi aici prețul actual

Majoritatea clienților s-au arătat foarte încântați de calitatea imaginii, chiar asemănând modelul Star-Light 49DM7000 cu unul premium.

Deși poate exista o doză de subiectivism, pentru că de regulă fiecare își laudă televizorul, în mod cert un Ultra HD fie el și de buget oferă o imagine mult mai de calitate decât orice TV Full HD.

Față de un TV Ultra HD premium nu poate fi comparat deoarece nu are tehnologia de imagine HDR, aceasta îmbogățind extraordinar nuanțele și profunzimea culorilor.

De asemenea să aveți în vedere că Star-Light 49DM7000 face parte din gama 2016, deci nu este ultima apariție. Sistemul de operare nu este Android TV ci este Opera TV.

Interfața este suficient de rapidă și ușor de utilizat. Avem la îndemână aplicații de conținut video precum Youtube sau Netflix ce rulează fără întreruperi chiar și prin Wi-Fi.

În rest, modelului 49DM7000 nu prea îi lipsește nimic. Are și Wi-Fi, 2 intrări USB, 2 HDMI-uri, și intrări clasice precum VGA, component, composite, Scart sau ieșiri de sunet.

Playerul multimedia este și el prezent și rulează fără a impune probleme de blocaj sau întârzieri. Merg și subtitrările la filmele de pe un hard extern sau stick atâta timp cât subtitrarea are denumirea identică cu cea a filmului.

Sunetul este suficient de puternic pentru un astfel de televizor, având două difuzoare încorporate x 10W. De asemenea aveți posibilitatea să conectați o bară de sunet, sau orice alt sistem audio extern.

Per total, dacă nu aveți așteptări maxime de la un televizor, ci căutați mai degrabă un echilibru între preț și calitate, atunci Star-Light 49DM7000 poate fi o alegere inspirată.

9.4 Total Score
Star-Light 49DM7000 UltraHD Smart ieftin și bun

Star-Light 49DM7000 reprezintă o variantă foarte bună pentru cei care doresc un televizor cu rezoluție maximă fără a cheltui o sumă mare de bani.

Design
9
Imagine
9
Sunet
9.5
Preț
10
Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

      Leave a reply

      4 + six =

      Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.