Star-Light 50DM7500 Ultra HD 4K cu diagonala de 127 cm – preț foarte accesibil

Star-Light 50DM7500 este unul dintre cele mai ieftine televizoare cu diagonala de 127 cm din gama Ultra HD și ca urmare reprezintă un deal pe cinste pentru un buget limitat.

Am tot discutat despre televizoare Star-Light pentru că oferă cel mai bun raport calitate-preț pe segmentul de buget, iar asta le face extrem de atractive.

Update 18.11.2017: Între timp ofertele s-au modificiat și ca urmare vă recomand să studiați AICI lista cu cele mai accesibile televizoare Ultra HD.

Deși brandul Star-Light s-a lansat în urmă cu doar câțiva ani, s-a bucurat de foarte multe feedback-uri pozitive iar acest lucru oferă o mai mare încredere în noile modele.
Star-Light 50DM7500

Star-Light 50DM7500 – Verifică aici oferta nouă și stocul

Design

Chiar dacă avem de-a face cu un televizor de buget, Star-Light 50DM7500 se prezintă ireproșabil în ceea ce privește designul.

Am scris despre foarte multe televizoare, majoritatea fiind premium și pot spune că felul cum arată modelul 50DM7500 le depășește pe multe dintre acestea.

Ramele acestui televizor sunt atât de înguste încât am putea spune cu o ușoară exagerare că Star-Light 50DM7500 este frameless.

Și dacă privim din laterală, Star-Light 50DM7500 arată foarte bine, ca un LG, cu partea superioară foarte subțire și doar baza acestuia este puțin mai groasă, acolo aflându-se componentele electronice.

Imagine

Ar fi multe de povestit despre capitolul imagine dar cel mai atractiv lucru la acest televizor ne este oferit de rezoluția Ultra HD display-ului de 127 cm.

Așadar ni se oferă o rezoluție de 4 ori mai bună decât rezoluția Full HD, însă ca și preț, Star-Light 50DM7500 costă mai puțin decât un televizor Full HD de la marile branduri.

La acest preț este de înțeles că nu beneficiem și de tehnologie HDR (High Dynamic Range), aceea care îmbogățește dinamica, făcând imaginile foarte vii.

Această caracteristică o găsim doar la televizoarele premium, care vin cu un preț de la 2000 lei în sus.

Sunet

Aproape la orice televizor, fie el și premium, sunetul nu se ridică la așteptările unui pasionat de divertisment multimedia. Tocmai de aceea există sistemele audio home cinema.

Televizoarele devin din ce în ce mai compacte și ca urmare difuzoarele sunt foarte mici și nu depășesc în total 20W.

În cazul lui Star-Light 50DM7500, avem două difuzoare x 8W fiecare, fiind suficiente pentru cei care nu au pretenții de bas, deoarece așa cum am spus, acestea fiind foarte mici nu pot să reproducă și bas-ul.

Smart

Star-Light 50DM7500 nu este Smart TV și ca urmare nu ne putem conecta la internet, iar singura aplicație pe care o avem la dispoziție este media playerul prin care rulăm conținut de pe stick sau hard. Desigur, există și gadgeturi care să suplimenteze funcțiile televizorului, de genul stick-uri cu Android sau Chromecast, dar cât mai dați pe un astfel de gadget ajungeți aproape de prețul unui Smart TV Ultra HD.

Ca și alternativă la Star-Light 50DM7500 puteți lua în calcul televizorul Wellington 49UHDV296SW Smart Ultra HD pe care îl găsiți AICI la un preț foarte bun

Concluzie

În concluzie, Star-Light 50DM7500 este reprezentativ pentru gama de televizoare de buget și dacă în prezent dețineți un televizor Full HD, diferența de calitate în ceea ce privește rezoluția o să vă încânte maxim.

9.4 Total Score
Star-Light 50DM7500 - Cumpărați-l cu încredere

Dacă primele modele Star-Light erau privite cu rețineri datorită prețului foarte mic, mulțimea de mărturii din partea clienților ne oferă încredere maximă în acest brand.

Design
9.5
Imagine
9
Sunet
9.5
Preț
9.5
Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

Leave a reply

three × 3 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.