Star-Light 65DM5500 LED FULL HD cu diagonala de 165 cm – preț foarte bun

Star-Light 65DM5500 este un televizor recomandat celor care doresc să se bucure de experința cinematografului în propriul living, fără a face un sacrificiu financiar major cum ar fi în cazul unui televizor premium.

Deoarece dispune de o diagonala foarte generoasă, respectiv 165 centimetri, distanța optimă de vizionare este de minim 5 metri.

Star-Light 65DM5500 se găsește la oferă, la un preț de aproximativ 3000 lei, iar mai jos aveți un link cu oferta actuală.
Star-Light 65DM5500

Star-Light 65DM5500 – Vezi aici prețul actual

În ceea ce privește designul, modelul 65DM5500 vine cu un aspect destul de modern și subtire. Grație designului slim și al ramei discrete, ecranul pare un adevărat gigant în livingul dumneavoastră.

Pentru a asigura o foarte bună stabilitate și rezistență, suportul pentru masă este construit din două piciorușe care se vor monta individual.

Din specificațiile tehnice lipsesc informațiile legate despre compatibilitatea Vesa, astfel dacă aveți în plan montarea pe un perete, este bine să căutați un suport ajustabil cu mărimea de până la 400 x 400.

Star-Light 65DM5500 are o rezoluție maximă este de 1920 x 1080 pixeli, astfel că așa cum am spus și mai sus, dacă păstrăm o distanță de vizualizare de minim 5 metri, nu vom sesiza neajunsurile tehnologiei Full HD.

În principiu dacă respectăm distanța optimă, calitatea imaginii ne va surprinde plăcut, deoarece este peste așteptările unui televizor lansat sub un brand mai puțin cunoscut.

Star-Light 65DM5500 ne oferă un unghi de vizualizare de până la 178 grade, astfel că imaginea își păstrează proprietățile și atunci când privim din laterală.

Din specificațiile producătorului consumul de energie se ridică la 165 W, însă raportat la mărimea ecranului, este un consum relativ mic. Chiar și televizoarele din gama premium cu diagonala peste 160 cm, consumă aproape 200 W.

Sunetul este asigurat de un sistem audio stereo, format din două boxe ce oferă împreună o putere de 20 W. În cazul în care doriți efecte audio care să se ridice la potențialul acestui ecran ar fi recomandat un sistem audio extern.

Din dotările lui Star-Light 65DM5500 nu lipsește tunerul digital DVB-T/C pentru a înlocui receiverul, și nici playerul multimedia ce deschide fără probleme aproape orice tip de fișier audio, video sau foto de pe o memorie USB sau HDD extern.

Ca și porturi avem la dispoziție 3 x HDMI, o intrare USB, o intrare minijack (căști sau sistem audio extern), o intrare PC (VGA) și o intrare Scart.

Star-Light 65DM5500 este televizorul perfect pentru cinefilii adevărați care vor să trăiască intens experiența vizionării celor mai noi apariții în materie de cinema.

8.8 Total Score
Star-Light 65DM5500 - ofertă excelentă

Star-Light 65DM5500 este cel mai accesibil televizor cu diagonala de 165 cm, fără să simțim compromisuri majore din punct de vedere al calității.

Design
8.5
Imagine
8
Sunet
8.5
Preț
10
Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

Leave a reply

one × five =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.