Best price

Star-Light 65DM7500 Smart TV Ultra HD, 165 cm – cel mai mic preț

Star-Light 65DM7500 este cel mai ieftin televizor Ultra HD cu diagonala de 164 cm și raportat la un televizor din gama premium, este cu aproximativ 2000 lei mai ieftin.

Star-Light este un brand românesc ce aparține eMAG-ului și a fost lansat în urmă cu câțiva ani. Sub sigla Star-Light găsim tot felul de electronice și electrocasnice cu prețuri foarte bune și calitate medie.

În continuare vom analiza Smart TV-ul Star-Light 65DM7500 pentru a ne da seama dacă reprezintă o alternativă bună la televizoarele premium așa cum promite.
Star-Light 65DM7500

Star-Light 65DM7500 – Vezi aici prețul actual

Design

Evident, primul lucru observabil atunci când scoți din cutie un televizor este aspectul acestuia, iar Star-Light 65DM7500 poate fi lăudat fără probleme la acest capitol.

Avem în primul rând, niște rame foarte subtiri, ce au ca scop evidențierea ecranului impunator de 165 centimetri. Singurul lucru ce se observa pe rama inferioara este inscripția „Star-Light”.

Se renunța în sfârșit la acel plastic lucios, și se adopta o culoare mată spre a-i da un aspect de televizor premium. Suportul de susținere este și el destul de discret, tot pe nuanță de negru mat.

Imagine

După cum ați putut remarca încă de la capitolul „design”, Star-Light 65DM7500 ce se remarcă printr-un ecran impunator de 165 centimetri, ecran cu rezoluția de 3840 x 2160 pixeli, altfel spus Ultra HD 4K.

Luminozitatea nu este chiar punctul forte al acestui TV, deoarece nu este uniformă pe tot ecranul, iar pe fundal negru se pot evidenția pete discrete de lumină.

Din setări se poate reduce din intensitatea LED-urilor și astfel acestă problemă să treacă neobservabilă mai ales că de foarte puține ori avem imagini complet negre încât să ne deranjeze.

Sunet

Din punct de vedere al sunetului Star-Light 65DM7500 nu dorește a ne impresiona, integrând două difuzoare cu o capacitate totală de 16W și nu avem tehnologii premium precum DTS sau Dolby Digital.

Pentru un sunet care să se poată raporta la dimensiunea ecranului, ar fi nevoie de un sistem audio home cinema.

Smart

Star-Light 65DM7500 nu impresionează cu nimic la capitolul Smart, deoarece are foarte multe lipsuri. Pentru cei care doresc mai multe funcții sau sistem de operare Android pot să achiziționeze un miniPC de aici.

De asemenea sistemele audio home cinema de ultimă generație au sistem de operare, conexiune la internet și aplicații Smart, astfel ar completă perfect neajunsurile acestui televizor.

Dacă aveți deja un sistem audio extern și doriți o soluție mai bună pe partea de Smart puteți opta așa cum am spus, pentru un miniPC sau un Chromecast.

Concluzie

În mod cert un televizor cu 2000 lei mai ieftin decât celelalte nu poate fi perfect, ci vine la pachet cu anumite compromisuri, care dacă pot fi trecute cu vederea atunci Star-Light 65DM7500 este alternativa ideală la televizoarele scumpe cu diagonala de 165 cm.

În mod cert altă variantă de televizor de buget cu diagonala de 165 cm nu există la momentul actual, în bugetul de 3000 lei găsindu-se televizoarele premium Ultra HD cu diagonala de 139 cm.

9 Total Score
Star-Light 65DM7500 cel mai bun preț

Star-Light 65DM7500 este singura soluție de buget pentru un televizor Ultra HD cu diagonala de 165 cm.

Design
9
Imagine
8.5
Sunet
9
Smart
8.5
Preț
10
Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

Leave a reply

fifteen − one =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.