TELETECH 32277 televizor ieftin și bun HD Ready 81 cm

loading...

Din căutările recente am concluzionat că TELETECH 32277 este cel mai ieftin televizor HD Ready la momentul actual iar calitatea este peste așteptările relativ la preț. Probabil vă întrebați ce înseamnă HD Ready și vă mărturisesc că nici eu nu aveam idee cu exactitate până de curând.

TELETECH 32277 – Stoc epuizat la magazinele partenere!Vezi aici oferta actuală – televizoare de 80 cm cu prețul sub 700 lei.

Conform wikipedia HD Ready se referă la faptul că televizorul este capabil să redea semnal HD doar dintr-o sursă externă. Mai exact dacă conectați decodorul extern (media box) primit de la furnizorul de cablu atunci televizorul poate să redea și semnal la calitate High Definition.

TELETECH 32277

Click aici pentru alternative la TELETECH 32277

De asemenea puteți viziona la calitate HD și dacă conectați prin HDMI un PC/laptop, playere DVD/Blu-Ray, console de jocuri și alte device-uri asemănătoare care au capabilitatea de a procesa semnalul High Definition.

TELETECH 32277 are tuner integrat DVB-T/C și port CI+ pentru a recepționa posturile digitale (CATV) fără a mai fi nevoie de un decodor extern, dar așa cum am spus mai devreme dacă doriți să vedeți posturile HD la calitatea respectivă atunci este nevoie să folosiți și decodorul extern.

În ceea ce privește sunetul, modelul 32277 de la TELETECH se laudă cu o putere totală de 12W și în mod surprinzător include și tehnologia Dolby Digital Plus.

Chiar dacă este un televizor foarte accesibil, oferă atât player multimedia pentru a putea reda conținut de pe un dispozitiv USB, cât și funcție de recorder pentru a putea înregistra emisiunile preferate folosind de asemenea tot portul USB pentru stocarea înregistrărilor.

TELETECH 32277 este cu adevărat o apariție care merită atenția celor care caută un televizor de buget, iar cel mai bun preț l-am găsit aici.

8.5 Total Score
TELETECH 32277 TV cu preț foarte bun

TELETECH 32277 este o alternativă de buget foarte bună pentru cei care nu vor să cheltuie prea mult pentru un televizor nou.

Design
8.5
Imagine
8
Sunet
8.5
Preț
9
Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

      Leave a reply

      17 + ten =

      Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.