Utok U40FHD4 Non-Smart Full HD accesibil cu diagonala 102 cm

Utok U40FHD4 este unul dintre cele mai ieftine televizoare apărute în 2016 cu diagonala de 102 cm. Ca și scurt istoric pentru cei care nu cunosc această companie, Utok a apărut în urmă cu câțiva ani și este de origine românească.

Pe lângă televizoare mai oferă tablete și telefoane cu prețuri foarte accesibile. Raportul calitate-preț este destul de bun fapt pentru care și-au făcut deja în câțiva ani brandul Utok a devenit foarte popular.

Concurența este acerbă pe piața de electronice, și ca urmare vom vedea în continuare dacă modelul Utok U40FHD4 este cea mai bună variantă de buget, sau dacă nu, ce alte variante mai bune putem găsi la momentul actual.
Utok U40FHD4

Utok U40FHD4 – Vezi aici prețul actual

Ca și design, modelul U40FHD4 de la Utok este unul dintre cele mai subțiri televizoare din gama sa, având doar 519 mm. În ceea ce privește suportul cred că puteau să se inspire de la LG ca să pară mai modern. Cu toate acestea suportul nu este un element foarte important, întrucât îl putem înlocui cu un suport de perete.

Legat de imagine avem un ecran Full HD cu luminozitate 220 cd/mp și contrast nativ 5000:1 asigurând culori vibrante și imagini clare. Precum la majoritatea televizoarelor din această gamă de preț, timpul de răspuns este de 8.5 ms, ceea ce înseamnă că poate fi folosit ca și monitor.

Sistemul audio este de tip stereo și oferă o putere maximă de 14W, fără tehnologii precum precum DTS sau Dolby. În acest sens dacă dorim mai mult putem conecta un sistem audio extern.

Lista de porturi a lui Utok U40FHD4 ne oferă 3 HDMI-uri, 1 x USB, intrare PC (VGA), component, composite, Scart, minijack, intrare audio și Slot CI+, aceasta din urmă făcând legătura cu un tuner digital DVB-T/C.

Concluzie:

La momentul redactării acestui review, Utok U40FHD4 are prețul de 999,99 Lei, însă găsiți aici modelul 40HL737F de la Horizon cu tehnologie Smart și 5 ani garanție (promoție până la 31.03.2017) la prețul actual de doar 949,99.

8.4 Total Score
Utok U40FHD4 un televizor de buget

Utok U40FHD4 ar putea fi cea mai bună variantă de buget dacă prețul de achiziție ar fi 900 lei sau mai mic.

Design
8.5
Imagine
8
Sunet
8
Preț
9
Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

Leave a reply

2 × 5 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.