UTOK U40FHD5 Full HD 101 cm, cu preț accesibil

899,99 Lei
Offer profitshare.ro
Last update was in: 18 iulie 2019 12:51

UTOK U40FHD5 este unul dintre cele mai accesibile televizoare din portofoliul comercianților. Utok este o firma româneasca, care a intrat pe piață in 2012, ocupându-se in mare parte de smartphone-uri, televizoare LCD, tablete, etc. Piața televizoarelor este in continuă dezvoltare așa că Utok a scos pe piața televizorul U40FHD5.

Comparativ cu celelalte firme de pe piață Utok se remarca printr-un raport preț-calitate remarcabil. Acest televizor full HD cu o diagonala de 101 cm costă in momentul de fata doar 899 lei, ceea ce îl face cel mai ieftin televizor din clasa lui.

Design

Utok U40FHD5 uimește printr-un design simplistic dar și modern in același timp, calitatea materialelor fiind una decenta pentru acest buget.

Mulțumită funcției “CI”, nu veți mai avea nevoie de un decodor ceea ce este un plus, atât pe partea de design, cât şi pe partea de aranjare a cablurilor, plus că veți putea controla canalele Tv din telecomanda televizorului.

Imagine

Utok U40FHD5 Full HD depășește granițele tehnologiei cu ajutorul generosului sau ecran plat de 24″ care vă va oferi o experiență mult mai plăcută, in vizionarea emisiunilor preferate.

Ecranul este de tehnologie LED oferind un spectru mult mai larg de culori, imaginile fiind mult mai vlare și viu colorate. Rezolutia ecranului este de 1920×1080 pixeli adică Full HD, ceea ce vă va oferi o experienta unică in vizionarea filmelor dvs.

Mulțumită timpului de răspuns foarte mic (8,5 ms), mișcările vor părea mult mai naturale și fluide. In acest buget Utok U40FHD5 este cel mai ieftin televizor cu o diagonala de 101 cm si ecran Full Hd, de pe piață.

Sunet

Televizorul prezentat are un sistem audio surround care recrează cu o foarte mare finețe orice sunet. Deși are doar 2 difuzoare stereo de câte 6 W fiecare, audițiile vor fi la fel de realiste ca vizionarea. Indiferent ce vizionați, veti auzi mult mai clar si mai distinct muzica și dialogurile fără a fi necesare echipamente suplimentare.

Caracteristici

Televizorul dispune de conexiuni jack 3,5 mm, 1 port USB și 2 porturi HDMI, ceea ce înseamnă că vă puteți conecta calculatorul pentru a vă juca sau a vă uita la filme.

Televizorul vine cu PVR – personal video recorder, acest lucru însemnând că poţi conecta orice dispozitiv extern de stocare la portul USB al televizorului.

Televizorul dispune si de funcțiile (APO) Auto Power Off și Sleep Timer adică televizorul poate fi programat sa se inchidă la o anumită oră respectiv sa se inchidă după un anumit timp de asemenea unghiul de vizibilitate este de 176 grade ceea ce face ca imaginea să se vada foarte bine din orice unghi ați privi.

Instalarea se face foarte rapida si o poate realiza oricine, nu durează mai mult de 10 minute. Trebuie sa faceți doar câteva înșurubări prin care sa atașați picioarele de susținere la televizor, așa că in cel mai scurt timp puteți viziona emisiunile preferate.

Concluzie

In concluzie televizorul Utok U40FHD5, este cel mai bun din punct de vedere preț-calitate, clar iși merită investiția mai ales daca vreți sa va uițați cu o mai mare placere la filmele prefereate.

9 Total Score
Utok U40FHD5

Utok U40FHD5 vine cu un preț foarte atractiv și oferta merită de luat în seamă.

Design
9
Imagine
8.5
Sunet
9
Preț
9.5
Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

Leave a reply

thirteen − 2 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.