Vision Touch AND32 Smart TV foarte ieftin

Vision Touch AND32 este unul dintre cele mai ieftine televizoare Smart și vine cu un mare avantaj, acesta fiind sistemul de operare Android.

Vision Touch reprezintă marca celor de la Flanco, fiind o modă ca marile magazine să lanseze pe piața românească diferite mărci care să concureze puternic pe segmentul low cost.

Putem constata din prima că Vision Touch AND32 este aproape identic cu Star-Light 32DM6500 astfel că mai jos vă afișez ofertele la ambele televizoare și alegeți prețul cel mai bun.

Vision Touch AND32 la eMAG

Uneori cei de la eMAG mai vin cu reduceri și înainte de a cumpăra verificați și oferta lor


Star-Light 32DM6500 la eMAG

Dacă Star-Light 32DM6500 are preț mai bun puteți să optați pentru el deoarece ambele televizoare sunt aproape identice


Ca să înțelegeți această asemănare dintre cele două televizoare, trebuie să precizez faptul că Star-Light este marca deținută de eMAG, însă atât Flanco cât și eMAG au aceeași conducere.

Design

După cum sunteți deja obișnuiți, mai tot timpul în articolele noastre începem să detaliem despre cel mai evident lucru atunci când te uiți la un televizor și anume aspectul acestuia.
Vision Touch AND32
Vision Touch AND32 se remarcă prin marginile destul de discrete iar faptul că se dorește să arate ca un televizor premium denotă atenția acordată de către producător pentru fiecare detaliu.

Suportul este unul elegant, inspirat parcă de la televizoarele LG, lucru din nou de apreciat deoarece s-a mers pe o rețetă de succes.

De remarcat este faptul că față de Star-Light 32DM6500 există o mică diferență de design (cel puțin în imaginile prezentate pe site) și anume că Vision Touch AND32 nu are logo pe marginea de jos a ecranului.

Fără logo pare mai serios, mai elegant, Însă în final ține de preferința fiecăruia și puteți alege care model vă place mai mult.

Imagine

Vision Touch AND32 ne aduce în prim plan un panou ce măsoară în diagonala 80 centimetri, și ne oferă imagini la o calitate HD, rezoluția fiind de 1366 x 768 pixeli.

Analizând cu atenție specificațiile tehnice se pare că unghiul de vizibilitate la Vision Touch AND32 este de 170/160 grade în timp ce la Star-Light 32DM6500 este de 178 / 178 grade.

Posibil să fie doar o greșeală pe site, pentru că este puțin probabil ca specificațiile tehnice să fie diferite.

Meniul televizorului nu permite ajustări avansate pe culori sau luminozitate dar am găsit rezolvarea la capitolul Smart.

Sunet

Din punct de vedere al sunetului, televizorul se încadrează chiar foarte bine în prețul oferit și anume avem două difuzoare a câte 8W ceea ce înseamnă că dispunem de un total de 16W.

Având în vedere că abia televizoarele scumpe vin cu sisteme audio de 20W, am putea spune că Vision Touch AND32 dorește să ne depășească așteptările.

Vision Touch AND32 la Flanco

Flanco este unul dintre cele mai prestigioase magazine și vine cu oferte foarte bune


Vision Touch AND32 la eMAG

Uneori cei de la eMAG mai vin cu reduceri și înainte de a cumpăra verificați și oferta lor


Star-Light 32DM6500 la eMAG

Dacă Star-Light 32DM6500 are preț mai bun puteți să optați pentru el deoarece ambele televizoare sunt aproape identice


Smart

A venit și partea ce mai interesantă și anume tehnologia Smart, care după cum am spus în prima frază, aceasta este cel mai mare atu al acestui model.

Un televizor atât de ieftin, care să fie și Smart este un vis, iar dacă mai adăugăm și Android-ul, pare o ofertă de nerefuzat.

Așadar Android-ul este un foarte mare plus pentru că aveți la îndemână biblioteca virtuală Google Play ce conține o mulțime de aplicații și jocuri gratuite.

Aici găsim aplicații ca să ajustăm luminozitatea sau culorile, iar două dintre cele pe care le-am găsit ușor ar fi ”luminozitate ecran” și ”culori ecran”.

Concluzie

În concluzie, Vision Touch AND32 este un Smart TV îndrăzneț, cu o diagonală generoasă, design atent lucrat și un preț fără concurență.

8.8 Total Score
Vision Touch AND32 Smart TV de buget

Vision Touch AND32 se adresează pasionaților de tehnologie, fiind excepțional pe partea de Smart, însă fără prea mari pretenții pe partea de imagine, având doar rezoluție HD.

Design
8.5
Imagine
8
Sunet
8.5
Preț
10
1 Comment
  1. Reply
    Livik 22 decembrie 2017 at 18:18

    Pentru a vedea filme online îți trebuie un router wifi ff bun,altfel conectare prin cablu.

Leave a reply

four × one =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.