Vision Touch VTTV A5001 Non-Smart, Full HD, 127 cm

1.299,99 Lei 1.799,99 Lei
Offer profitshare.ro
Last update was in: 10 iulie 2019 06:35

Vision Touch VTTV A5001 este televizorul ideal pentru persoanele aflate in cautarea unui televizor cu o diagonala generoasa. Acest televizor are diagonala de 123cm si este un televizor cu un design simpatic.

Design

Vision Touch VTTV A5001 este un televizor care arata foarte bine la exterior, putand fi comparat fara probleme cu un model mai scump. Cu toate acestea, datorita faptului ca este un televizor mai ieftin este construit din plastic in totalitate, inclusiv suportul pentru masa.

Se poate monta cu usurinta pe un perete dar pentru acest lucru este nevoie de un suport cu prindere VESA care se poate achizitiona separat. Datorita designului elegant si minimalist totodata acest televizor se integreaza cu usurinta in orice incapere.

Imagine

Vision Touch VTTV A5001 ofera imagini clare, culori vii si naturale. Imaginile afisate sunt de calitate. In plus, unghiul de vizibilitate este si el foarte bun, nu avem ce sa ii reprosam in aceasta privinta.

Imaginile afisate sunt trecute prin filtre pentru ca rezultatul final sa fie unul impecabil, chiar si in momentele in care transmisia prin cablu nu este una tocmai decenta.

Televizorul beneficiaza de tehnologia Digital Noise Reduction ceea ce inseamna ca se reduce zgomotul afisat pe imagini. O alta tehnologie, Digital Comb Filter se ocupa cu asigurarea imbunatatirii cromaticii dar si de oferirea cursivitatii in cazul in care imaginile se succed mai rapid.

Vision Touch VTTV A5001 este bazat pe o rezolutie de tip FULL HD ceea ce inseamna imagini redate perfect, contrast si claritate ceea ce il vor determina pe utilizator sa aprecieze alegerea facuta.

Sunet

Vision Touch VTTV A5001 beneficiaza de un sunet redat de cele doua difuzoare stereo NICAM, puterea totala livrata fiind de 20W. Sunetul este unul suficient de puternic, clar, fara distorsiuni, nici in momentele in care volumul este dat mai tare.

Televizorul este dotat cu mufa jack pentru casti ceea ce inseamna ca utilizatorul poate alege optional sa conecteze un sistem audio extern.

Meniul de utilizare al televizorului este in limba romana iar absenta functiilor Smart face ca televizorul sa poata fi deosebit de usor de configurat de oricine, pana si de persoanele in varsta, care nu tin pasul cu tehnologia.

Posturile de televiziune se schimba aproape imediat. Utilizatorul are posibilitatea de a folosi un sistem audio extern datorita faptului ca televizorul este dotat cu iesire audio tip jack, pentru casti.

Concluzie

Vision Touch VTTV A5001 este un televizor ieftin dar bun. Este un model Non Smart, lansat in 2016 care benficiaza de imagini si un sunet de calitate, fiind excelent pentru cei care nu isi doresc un televizor de marca, scump cu alte cuvinte. Pretul este unul accesibil.

Chiar daca este un model mai ieftin, din dotarile acestui televizor nu lipseste tunerul digital integrat, nici slotul pentru CI+, utile si necesare ambele pentru receptionarea posturilor de televiziune in format HD sau digital, fara sa mai fie necesar utilizarea unui decodor extern.

Playerul multimedia integrat este si el prezent si citeste orice fisier audio, video sau foto, direct de pe un stick USB sau direct de pe un hard extern.

8.9 Total Score
Vision Touch VTTV A5001

Vision Touch VTTV A5001 chiar daca nu ofera foarte multe functii, atrage printr-un pret destul de accesibil.

Design
8.5
Imagine
8.5
Sunet
9
Preț
9.5
Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

Leave a reply

fifteen + eight =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.