Vision Touch VTTV A654K Smart Ultra HD 4K, 164 cm, pret redus

2.799,99 Lei 3.999,99 Lei
Offer profitshare.ro
Last update was in: 24 iunie 2019 08:25

Vision Touch VTTV A654K este un televizor la un raport calitate/pret foarte bun, un model ideal in cazul in care iti doresti sa investesti intr-un televizor bun, care sa beneficieze de o diagonala mare, care reda imagini de inalta calitate, la o rezolutie UHD. Un televizor excelent din toate punctele de vedere, cu o diagonala de 164cm.

Design

Vision Touch VTTV A654K este un televizor cu un design elegant care se preteaza unei incaperi mai mari datorita diagonalei uriase. Un lucru care inseamna ca va deveni rapid centrul de interes al persoanelor pasionate de seriale sau filme online dar si de emisiuni sportive.

Este un televizor care atrage inca de prima privire datorita designului sau, exceleaza la capitolul estetica. Ramele sunt subtiri, suportul este minimalist si finisajele sunt extrem de bine conturate.

Imagine

Vision Touch VTTV A654K beneficiaza de rezolutia 4K Ultra HD. Mai mult decat excelenta pentru acest televizor cu diagonala de 164cm ceea ce asigura o excelenta calitate pentru fiecare imagine in parte redata.

Unghiul de vizibilitate este unul deosebit de generos, de 178/178 grade ceea ce ii permite utilizatorului vizualizarea filmelor sau emisiunilor favorite la o calitate excelenta, din orice colt al camerei.

Imaginile se succed cursiv, sunt extrem de aproape de realitate, naturale si precise. Un televizor care se poate transforma rapid intr-un cinematograf la tine acasa. In conceperea acestui televizor producatorul a pus accentul pe calitatea imaginilor dar si pe optiunile practice.

Smart

Vision Touch VTTV A654K beneficiaza de interfata Smart ceea ce inseamna ca utilizatorul va avea acces la tot ce inseamna aplicatii de streaming video (Netflix, HBO GO sau Vimeo) dar si de navigare online sau retele sociale.

Este un televizor care raspunde deosebit de rapid la comenzi si care se poate controla cu usurinta de la distanta datorita telecomenzii din dotare.

Sunet

Vision Touch VTTV A654K beneficiaza de un sunet clar, puternic, ce vine sa completeze lista dotarilor de care utilizatorul va putea profita din plin. Boxele stereo au o putere totala de 16W.

Tehnologia Nicam Stereo este cea care permite redarea unui sunet mai mult decat decent, destul de puternic, menit sa completeze intreaga experienta de vizionare a utilizatorului.

Concluzie

Vision Touch VTTV A654K este un televizor inteligent ca mai toate televizoarele existente in momentul de fata pe piata. Ceea ce inseamna ca ofera accesul facil la orice continut are utilizatorul nevoie.

In ciuda faptului ca are un ecran mare, acest televizor de la Vision nu are un consum ridicat, doar 165W, ceea ce inseamna facturi mai mici la curent dar si protetia mediului inconjurator.

Este un televizor care isi face treaba foarte bine, ideal pentru toti cei care isi doresc un televizor ieftin cu caracteristici superioare. Nu face niciun compromis in ceea ce priveste calitatea, este un dispozitiv perfect pentru oricine, chiar si pentru cei mai pretentiosi.

Produsele din portofoliul celor de la Vision Touch se pot lauda cu un raport/pret excelent. Garantia oferita este cea standard, de 24 de luni. Un model care se incadreaza in standardele actuale.

9.3 Total Score
Vision Touch VTTV A654K

Vision Touch VTTV A654K este un televizor de buget excelent daca vrei sa faci trecerea la rezolutia Ultra HD pe un ecran foarte mare.

Design
9
Imagine
9
Sunet
9
Smart
9.5
Preț
10
Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

Leave a reply

five × two =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.