Wellington WL49FHD282SW Smart TV, 124 cm, accesibil și bun

Wellington WL49FHD282SW este cel mai accesibil televizor Smart cu diagonala de 124 cm și chiar dacă nu este produs de către o marcă foarte cunoscută, acesta ne oferă un raport calitate-preț foarte bun, fiind o alternativă excelentă la televizoarele scumpe.

În proporție de 90% cei care au achiziționat un televizor Wellington s-au declarat mulțumiți de calitatea acestuia, fiind peste măsura așteptărilor. Vedeți aici părerile clienților.

Echipa noastră nu face altceva decât să selecteze cele mai bune televizoare ca și raport calitate-preț dar principalul criteriu de selecție după care ne ghidăm este calitatea.
Wellington WL49FHD282SW

Wellington WL49FHD282SW – Verifică aici oferta și stocul

Wellington WL49FHD282SW este un Smart TV care după criteriile noastre merită achiziționat dacă vă doriți un televizor modern, cu diagonală generoasă, și nu considerați necesar să investiți o sumă foarte mare într-o marcă consacrată gen Samsung, LG, sau Panasonic.

Dacă tot am amintit de LG, am putea spune că din puncte de vedere al designului Wellington WL49FHD282SW aduce foarte mult cu această marcă.

Mai exact, designul pare unul premium, cu marginea ecranului îngustă și suport cu două picioare înspre laterale, singurele diferențe fiind la calitatea materialului și finisaje unde întotdeauna un televizor premium face diferența pentru cei foarte pretențioși.

Ca și element de imagine avem un display cu rezoluție Full HD nativă, adică 1920 x 1080 ceea ce înseamnă o diferență majoră dacă faceți trecerea de la un televizor HD sau SD, la Full HD.

Posturile Full HD se vor vedea excepțional și de asemenea rezoluția vă permite să utilizați display-ul și ca monitor extern pentru o consolă de jocuri sau un PC/laptop.

Sunetul nu este chiar punctul forte al lui Wellington WL49FHD282SW și asta deoarece vine cu un sistem 2 x 8W în timp ce majoritatea televizoarelor cu această diagonală oferă un sistem 2 x 10W.

Pe de altă parte 4W în minus sau în plus este aproape nesemnificativ pentru un sistem audio încorporat întrucât adevarata calitate se poate obține doar printr-un sistem audio extern.

În ceea ce privește partea de Smart, Wellington WL49FHD282SW se mișcă fluent, fără bătăi de cap ca să se blocheze în aplicații și să fie nevoie de resetări. Sistemul de operare este Opera TV, acesta fiind adoptat și de către Sony pentru televizoarele din gama de buget.

Deosebit de important este faptul că Wellington WL49FHD282SW are Wi-Fi integrat, iar această tehnologie o să vă scape de necesitatea de a conecta multe cabluri.

De aceea cele 2 porturi HDMI pot fi mai mult decât suficiente dacă aveți gadgeturi noi care suportă conectare wireless.

În concluzie, oricât de mult ne-am chinui să-i găsim probleme acestui televizor, Wellington WL49FHD282SW ne oferă mai multe avantaje decât dezavantaje și dacă îl găsiți la un preț sub 1600 lei este un best-buy.

8.9 Total Score
Wellington WL49FHD282SW - merită achiziționat

Wellington WL49FHD282SW reprezintă o excelentă soluție de buget pentru un Smart TV Full HD.

Design
8.5
Imagine
8.5
Sunet
8.5
Smart
9
Preț
10
Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

Leave a reply

7 − 1 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.